Szerző Téma: Videó  (Megtekintve 9479 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Goblin

• Felhasználó
    • OverDose
Re: Videó
« Válasz #17 Dátum: 2007. június 04., 09:01:26 »
Ratoc alábbi hozzászólására reagáltam úgy, hogy nekem a flash player és az flv fájlok nem jók, mert azt nem lehet teljes méretűre kitenni! Mire te bele okoskodsz hogy "dupla katt" mikor még azt sem fogtad fel míről van szó! Előbb olvasd el az összes hozzászólást a  témában és próbáld megérteni! Aztán fűzz hozzá ilyen okosakat!  És még mindíg a wmp-t és a wmv fájlokat részesítem előnyben az én problémámra! Remélem sikerült megértened! Vagy lehet mielőtt reagálsz ismét valami fergetegeset, elolvashatnád a hozzászólásokat időrendben! Vagy csak úgy, hogy tudd is miről beszélsz.

Ratoc:
Idézet
az az igazság hogy jó avi/wmv/mpeg lejátszó nincs, a "nagy" videós oldalak is úgy csinálják, hogy amit feltöltenek pl wmv-t azt szoftveresen átkonvertálja flv-be és azt egy flash lejátszó már gond nélkül lejátszik

Elnézést kérek mindenkitől ha kicsit nyers voltam. De úgy gondolom mielőtt egy témához hozzászólok és fikázni kezdek valakit, alap hogy végig olvasom és megértem a hozzászólásokat. És csak az után reagálok bár mit is ha tiszában vagyok azok mondanivalójával. Anonymus valószínűleg  valami keleti bölcs, aki rövid velős mondanivalójával a gyökerénél orvosolja a problémákat   :doh:
Elküldve:: 2007. Június 04.  08:26:22
oppá. csak eddig annyira a wmp mellett áltál ki ;D

Egébként ebből a hozzászólásomból honnan olvastad ki, hogy most nem annyira vagyok a wmp mellett! Elmesélem neked itt épp arról volt szó hogy a flash player arra a célra amire nekem kell nem jó, mert nem lehet kitenni teljes nézetre (megjegyzem a wmp-t igen, talán mert más fájltípusokat kezel, olyanokat amilyenekre  nekem szükségem van). Úgy, hogy szerintem ezzel is a wmp mellett áltam ki, ahogy te fogalmaztál! Bár ezt sem tudom honnan vetted. Kénytelen vagyok ezt használni mivel mpg fájlokhoz nem találtam megfelelő lejátszót, sem avi-hoz  ;) De biztos nagyon képben vagy!
"Ha meg akarod nevettetni Istent, beszélj neki a terveidrõl!"

Nem elérhető Anonymus

• Törzstag
  • **
  • Akela
    • nYm deviantart
« Válasz #16 Dátum: 2007. június 03., 08:49:58 »
Flash playeren kattitgathatsz amíg bele lilulsz az akkor sem fogja az flv videót kitenni teljes nézetbe! Mert hogy arról volt szó :( Kivéve ha a playeren van egy külön gomb erre a célra, csak általában nem ér nudlit sem.
oppá. csak eddig annyira a wmp mellett áltál ki ;D

"Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél attól hogy szájbarúgom"

Nem elérhető Goblin

• Felhasználó
    • OverDose
« Válasz #15 Dátum: 2007. június 03., 04:20:32 »
dupla katt?  ;D

Flash playeren kattitgathatsz amíg bele lilulsz az akkor sem fogja az flv videót kitenni teljes nézetbe! Mert hogy arról volt szó :( Kivéve ha a playeren van egy külön gomb erre a célra, csak általában nem ér nudlit sem.

"Lehet állítani a méretét. Amúgy szerintem nem lesz túl népszerű, hogy weben nézzenek meg az emberek komplett filmeket  :)"

South Park epizódokat. Ez egy torrent oldal plusz funkciója lesz, nem a profilja!

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #14 Dátum: 2007. június 02., 18:55:24 »
Igen ez így van, de bizonyos esetekben mint az enyém is, hogyha komplett filmeket akarsz lejátszani az oldaladon az flv nem a leg jobb erre. Le lejátsza bár szerintem nagyobb méretű fájlok esetében meglehetősen szaggat. Az igazi gond az, hogy nem tudod kitenni teljes képernyős módba, 250x300-as méretben nézzen meg valaki egy filmet. Ezzel nem tudnék senkit az oldalamon tartani :D Hát majd konvertálok én is ezerrel csak én avi-ról, mpg-ről wmv-re  :mml:
Lehet állítani a méretét. Amúgy szerintem nem lesz túl népszerű, hogy weben nézzenek meg az emberek komplett filmeket :)

Nem elérhető Anonymus

• Törzstag
  • **
  • Akela
    • nYm deviantart
« Válasz #13 Dátum: 2007. június 02., 18:00:34 »
hogy nem tudod kitenni teljes képernyős módba,
dupla katt?  ;D

"Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél attól hogy szájbarúgom"

Nem elérhető Goblin

• Felhasználó
    • OverDose
« Válasz #12 Dátum: 2007. június 02., 17:33:05 »
Igen ez így van, de bizonyos esetekben mint az enyém is, hogyha komplett filmeket akarsz lejátszani az oldaladon az flv nem a leg jobb erre. Le lejátsza bár szerintem nagyobb méretű fájlok esetében meglehetősen szaggat. Az igazi gond az, hogy nem tudod kitenni teljes képernyős módba, 250x300-as méretben nézzen meg valaki egy filmet. Ezzel nem tudnék senkit az oldalamon tartani :D Hát majd konvertálok én is ezerrel csak én avi-ról, mpg-ről wmv-re  :mml:

Nem elérhető ratoc

• Globális moderátor
  • Törzstag
« Válasz #11 Dátum: 2007. június 02., 09:20:27 »
az az igazság hogy jó avi/wmv/mpeg lejátszó nincs, a "nagy" videós oldalak is úgy csinálják, hogy amit feltöltenek pl wmv-t azt szoftveresen átkonvertálja flv-be és azt egy flash lejátszó már gond nélkül lejátszik

Nem elérhető Goblin

• Felhasználó
    • OverDose
« Válasz #10 Dátum: 2007. június 02., 03:55:04 »
Most már megy firefoxal is! Csak az istenért sem akarja középre igazítani, de az a legkevesebb egyenlőre!

Most így néz ki a kódja:

echo('<OBJECT id=flvplayer align=center height=450 width=500>
<PARAM NAME="movie" VALUE="http://overdose.extra.hu/movie/lovetheme.wmv"><PARAM NAME="menu" VALUE="false"><PARAM NAME="rate" VALUE="1">
<embed src="http://overdose.extra.hu/movie/lovetheme.wmv" align="center" width="425" height="350" name="flvplayer"/></OBJECT>');

Nem elérhető Goblin

• Felhasználó
    • OverDose
« Válasz #9 Dátum: 2007. június 01., 23:29:12 »
Igen sajnos csak ie alatt működik  :( De ott legalább megy  O0 Valahogy megoldom firefoxra is!

Még egyszer nagyon köszönöm a segítséged! Ha esetleg találsz lejátszót írd meg légyszives!
« Utoljára szerkesztve: 2007. június 01., 23:36:20 írta Goblin »

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #8 Dátum: 2007. június 01., 23:15:52 »
Jó lenne, ha meg tudnák nézni egy ilyen oldalt, amiben benne van a lejátszó :)
Link please :)
Elküldve:: 2007. Június 01.  23:02:09
Közben megtaláltam az oldalodon, megnézem.
Elküldve:: 2007. Június 01.  23:05:37
Igen, ez csak IE alatt működik úgy tűnik, ott meg is jelenik és működik is. Kár :( (Amúgy a BaseURL-hez nem kell megadni a fájl url-ét.)
Próbáltam keresni jobb lejátszót, de csak shareware-t találtam :no2:

Próbálhatsz Te is keresni egyet, én a "web video player" kulcsszavakkal próbáltam.

Nem elérhető Goblin

• Felhasználó
    • OverDose
« Válasz #7 Dátum: 2007. június 01., 22:51:55 »
Így már legalább hibát nem jelez viszont nem jeleníti meg a videót, sem a lejátszót! Próbáltam wmv kiterjesztést sem játsza le :( De legalább jó úton járok mostmár! Köszönöm a segítséged! :thumbsup:

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #6 Dátum: 2007. június 01., 22:35:57 »
Simán kiíratnám echo()-val vagy print()-tel oda, ahova a lejátszó kell. AVI-t nem biztos hogy lejátszik, bár 1-gyel, amivel én próbáltam, azzal ment.
Tehát:
Kód: PHP
  1. echo('<OBJECT id=WindowsMediaPlayer1 style="WIDTH: 248px; HEIGHT: 258px" classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6>
  2. <PARAM NAME="URL" VALUE="http://www.overdose.extra.hu/movie/teszt.mpg">
  3. <PARAM NAME="rate" VALUE="1">
  4. <PARAM NAME="balance" VALUE="0">
  5. <PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0">
  6. <PARAM NAME="defaultFrame" VALUE="">
  7. <PARAM NAME="playCount" VALUE="1">
  8. <PARAM NAME="autoStart" VALUE="0">
  9. <PARAM NAME="currentMarker" VALUE="0">
  10. <PARAM NAME="invokeURLs" VALUE="-1">
  11. <PARAM NAME="baseURL" VALUE="">
  12. <PARAM NAME="volume" VALUE="50">
  13. <PARAM NAME="mute" VALUE="0">
  14. <PARAM NAME="uiMode" VALUE="full">
  15. <PARAM NAME="stretchToFit" VALUE="0">
  16. <PARAM NAME="windowlessVideo" VALUE="0">
  17. <PARAM NAME="enabled" VALUE="-1">
  18. <PARAM NAME="enableContextMenu" VALUE="-1">
  19. <PARAM NAME="fullScreen" VALUE="0">
  20. <PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE="">
  21. <PARAM NAME="SAMILang" VALUE="">
  22. <PARAM NAME="SAMIFilename" VALUE="">
  23. <PARAM NAME="captioningID" VALUE="">
  24. <PARAM NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0">
  25. <PARAM NAME="_cx" VALUE="6562">
  26. <PARAM NAME="_cy" VALUE="6826">
  27. </OBJECT>');

Nem elérhető Goblin

• Felhasználó
    • OverDose
« Válasz #5 Dátum: 2007. június 01., 22:08:04 »
Újat nem mondtál vele, viszont nem mükszik nálam! 100% hogy én csinálok rosszul valamit ez nem is kérdés! Te hogy illesztenéd be ebbe a kódba?

begin_frame("" . Filmek . "");
  //Ebben a panelban akarom megjeleníteni a lejátszót!
 end_frame();

A teljes kód:

<?
//
// - Theme And Language Updated 27.Nov.05
//
ob_start("ob_gzhandler");
require "backend/functions.php";
dbconn(false);

stdhead("Mozi");
begin_frame("" . Mozi . "");

begin_frame("" . Filmek . "");

print("Ide napokon belül filmek ill. South Park epizódok fognak felkerülni. Melyek egybol megtekinthetoek minden regisztrált tagnak, letöltés nélkül is.");

end_frame();

begin_frame(" Film Lista ");

end_frame();

end_frame();

stdfoot();
?>

A film elérési útja movie/teszt.mpg vagy ha kell a teljes elérési út akkor http:/www.overdose.extra.hu/movie/teszt.mpg
« Utoljára szerkesztve: 2007. június 01., 22:22:21 írta ratoc »

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #4 Dátum: 2007. június 01., 21:04:22 »
Lehet újdonságot mondok, de a PHP fájlokba lehet HTML tartalmat tenni ;)
A Flash programozáshoz én pedig nem értek, abban nem tudok segíteni. Sry.

Nem elérhető Goblin

• Felhasználó
    • OverDose
« Válasz #3 Dátum: 2007. június 01., 20:08:02 »
Na akkor leírom másképp. Van egy torrent trackerem és azon van egy Mozi menüpont amin belül ezt meg akarom oldani de a trackeren belül, nem egy külső html oldalon! Azt pedig php nélkül nem megy. Kivéve ha  iframes megoldást lehet érvényesíteni php oldalon belül is?!

http://overdose.extra.hu Ide szeretném megoldani!

Itt egy megoldás flash lejátszóval és flv fájlokkal. Hasonló kéne csak avi fájlok lejátszására!

<div class="content-box">
<?php if (file_exists($movie_dir . $rq_file)) { ?>

<div id="flv-player">Flash content</div>
<script type="text/javascript">
// <![CDATA[
var so = new SWFObject("vector-images/flvplayer.swf?file=<?php echo $movie_uri . $rq_file; ?>&amp;showdigits=false&amp;autostart=true&amp;showfsbutton=true&amp;repeat=false", "mymovie", "100%", "400", "6", "#FFFFFF");
so.addParam("quality", "best");
so.addParam("menu", "false");
so.write("flv-player");
// ]]>
</script></div>
« Utoljára szerkesztve: 2007. június 01., 20:29:36 írta Goblin »