Szerző Téma: Domain  (Megtekintve 13602 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető tomi6230i

• Törzstag
  • **
Re: Domain
« Válasz #131 Dátum: 2011. február 04., 13:04:32 »
.sk lesz valószínűleg.

Nem elérhető gery12345

• Törzstag
  • **
« Válasz #130 Dátum: 2011. február 04., 08:51:45 »
Egy szlovákiai belsőépítészettel foglalkozó cég honlapjához szerintetek milyen domainvégződés passzol, ha a weboldal elérhető lenne magyar és szlovák nyelven is, de mindenképpen csak egy domaint szeretnék?
.com?

Nem elérhető Keveqiah

• Globális moderátor
  • Teljes tag
  • Kisb
    • Keveqiah
« Válasz #129 Dátum: 2011. február 03., 17:31:52 »
elérhető lenne magyar és szlovák nyelven is, de mindenképpen csak egy domaint szeretnék

Ebből a szemszögből teljesen mindegy, mivel nem a domaintől fog függni, hogy az oldal milyen nyelvű. Véleményem szerint minden cég a saját országa domainjait kéne használnia, ettől még lehet nemzetközi. :) De a domain név és a végződés össze passzolása is közre játszhat a választásban.
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
"Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika."

Nem elérhető DéDé

• Törzstag
  • **
  • MR D
    • fbook
« Válasz #128 Dátum: 2011. február 03., 17:02:08 »
Egy szlovákiai belsőépítészettel foglalkozó cég honlapjához szerintetek milyen domainvégződés passzol, ha a weboldal elérhető lenne magyar és szlovák nyelven is, de mindenképpen csak egy domaint szeretnék?
.org .info
zavard össze a világot.... mosolyogj hétfõn ! (Garfield)

Nem elérhető tomi6230i

• Törzstag
  • **
« Válasz #127 Dátum: 2011. február 03., 16:46:32 »

Elérhető NoNametheone

• Tag
  • *
« Válasz #126 Dátum: 2010. november 04., 23:49:04 »
ja :D a végére kicsit untam...  :D
Mindenkinek van valami jó aláírása, nekem miért nincs?

Nem elérhető Suttogó

• Globális moderátor
  • Teljes tag
« Válasz #125 Dátum: 2010. november 04., 21:29:53 »
ez a legolcsobb a domain.hu oldalon felírt hivataolos regisztrátorok közül..
Megnézted az összeset  :shock: ??
Ajánlott programok: Ubuntu | LibreOffice | GIMP

Elérhető NoNametheone

• Tag
  • *
« Válasz #124 Dátum: 2010. november 04., 13:29:39 »
én .hu domain itt vettem. http://www.it3.hu/ :D ez a legolcsobb a domain.hu oldalon felírt hivataolos regisztrátorok közül.. és én tökéleresen meg voltam elégedve a munkájukkal is. segítőkések meg minden ami kell..
Mindenkinek van valami jó aláírása, nekem miért nincs?

sárgtib

• Vendég
« Válasz #123 Dátum: 2010. november 04., 13:11:51 »
Regisztráltam egy co.cc domaint, de csak www. előtag nélkül érhető el az oldal. Hol rontom el a dolgot?

Nem elérhető Keveqiah

• Globális moderátor
  • Teljes tag
  • Kisb
    • Keveqiah
« Válasz #122 Dátum: 2010. augusztus 30., 14:47:51 »
Volt főnököm nevén is volt vagy 10 domain, hogy a konkurencia el ne happolja előle. Volt amit be is üzemeltünk, mert épp olyat talált ki, amihez volt domain. :)
pl http://archisuli.hu
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
"Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika."

Nem elérhető Semmu

• V.I.P. tag
  • Teljes tag
  • Akinek semmi sem tetszik :D
    • [készülõben]
« Válasz #121 Dátum: 2010. augusztus 29., 22:32:14 »
sok ilyen van, hogy direkt csak azért vesznek meg egyes domain-eket, hogy majd jó pénzért el tudják adni. (és nagyon jó üzlet is. pl http://fuck.me (nyugi, nincs rajta tartalom, csak megveheted, ha akarod))

amúgy én a http://semmu.net domainemet a http://internet.bs oldalon vettem, egész olcsó, és már domain vételnél beállítottam a dns szervereket, így egyből üzembe is lehetett helyezni. a fizetés meg úgy zajlott, hogy van egy otp-s mastercard kártyám, és csak kitöltöttem az adatokat, és kész. nem kell semmi extrára gondolni. otp meg sms-t is küldött, h értesüljek :) jó cucc.

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #120 Dátum: 2010. augusztus 29., 18:31:51 »
Amíg a domaint fizetik, mindegy, hogy mi a tartalma. Lehet direkt csak azért domaint venni, hogy majd azt jól eladod valakinek, akinek elég fontos ahhoz, hogy sokat fizessen. De a szolgáltató nem fog domaint visszavonni, vagy átruházni rád azért, mert nincs mögötte értékes tartalom.
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető rajmund

• Törzstag
  • **
« Válasz #119 Dátum: 2010. augusztus 29., 18:25:32 »
Hali! Két kérdésem lenne. Először is, tegyük fel, hogy van egy baromi jó domain ötletem, megnézem hogy létezik-e, persze hogy létezik. Megnézem tartalmát, esetek 90%-ban a következő: vagy bejön egy domain gyűjtő oldal, vagy pedig "fejlesztés alatt, gyere vissza 20 év múlva és olvasd el ugyanezt".

Na most, ha ilyen szintű domain pazarlás folyik, akkor oké hogy az ipv4 gondja megoldódott, de mi lesz itt 10 vagy 20 év múlva a domainekkel? És a másik kérdésem az lenne, hogy rá lehet dumálni a domain szolgáltatót, hogy töröljék a domaint(persze fenti esetben), és majd én fizetem?

Nem elérhető Hoszy

• Felhasználó
« Válasz #118 Dátum: 2010. augusztus 25., 11:05:08 »
Köszönöm szépen a válaszokat!
Tudásom kezdetleges, próbálom bõvíteni, folyamatosan, remélem ebben tudtok majd segíteni.

Nem elérhető tomi6230i

• Törzstag
  • **
« Válasz #117 Dátum: 2010. augusztus 25., 08:57:03 »
Másrészt az Adsense-hez nem kell bankkártya, csak bankszámla. Nem ugyanaz a kettő :) De postai úton, csekken is fizetnek, ha azt akarod.
Ugyanezt leírtam én is. Bankkártya a GoDaddy-hoz kell, anonim PayPal számlát nem fogad el, és szerintem semelyik más oldal sem.

Köszi a válaszokat, nem akarok milliomos lenni, csak $0.89  összeszedni, évente :P  Igen. /$0.89 az infós domain  Go Daddy-n./
Az első év igen, de vigyázz, a hosszabbítás már olyan árban van, mint a többi domain.

Tehát olyat keresek, ami.: Fizet Pay Palre
CO.CC[/url] partnerprogramját ajánlanám helyette, 1€-nál már fizet, az 10 regisztrációt jelent.

és egy olyan oldalt ahol lehet venni pay palről info domaint
Bankkártya nélkül szerintem sehol, ne bízz benne. Inkább küldd át valakinek PayPalon a megkeresett pénzedet, akinek van bankkártyája csatolva, és beregisztrálja neked (bevált módszer  :D), vagy próbáld ki az SMS-eset.