Szerző Téma: Hírek, bejelentések, közlemények  (Megtekintve 19134 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
Re: Hírek, bejelentések, közlemények
« Válasz #44 Dátum: 2007. június 30., 16:55:53 »
A fórum wapos (wml) felületét, és a wap2-es felületet is átalakítottam kicsit. Most már wapról küldve is helyesen jelennek meg a karakterek. A wapos felület elérhető a : http://phpstudio.hu/forum/index.php?wap címen.
A wap2-es pedig a http://phpstudio.hu/forum/index.php?wap2 címen. A wap felület csak mobiltelefonnal, vagy PC-s wapböngészővel használható. pl: opera, winwap. A wap2 pedig egy egyszerűsített web felület. Aki még hibát észlell, az jelezze és megnézem mit tehetek.
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #43 Dátum: 2007. június 06., 19:33:01 »
Pályázati felhívás!

<19 Szabadfogású Számítógép Verseny ötödször!

Idén is olyan egyéni és önálló ötleteket várunk, amelyek számítógéppel, számítógéphez, számítógépből, számítógépre vagy számítógépnek készültek. Szabad a fogás!

Ha még nem múltál el 19 éves, jelentkezz egyénileg vagy csapatban! A határon túli magyar fiatalok pályázataira is számítunk!

Pályamunkád lehet számítógépes rajz, animáció, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver. Egy a lényeg: legyen kreatív, szokatlan és újító!

Dobd be Te a legjobb ötletet, hogy értékes számítástechnikai ajándékokat nyerhess, és pályaműved bekerüljön a díjazottak munkáiból rendezett nagyszabású kiállításra!

Tovább>>

Mivel több felől is igény mutatkozott rá, ezért a PHP Studio is kiállítana egy csapatot, ami beadna egy pályaművet. (Ez persze nem zárja ki, hogy egyénileg vagy más csapatokban is pályázzatok.) Aki érdekelt ebben és a pályázat kritériumainak megfelel, az jelentkezzen nálam privátban. Az üzenet tartalmazza a születési dátumod valamint azt, hogy milyen olyan szakértelmekkel, tudással rendelkezel, amiket hasznosítani tudunk a projekt során. Hogy pontosan milyen típusú pályamunkát fogunk beadni, az még nem dőlt el, de a többség érdekeltsége miatt erősen sanszos a webes terület. Ha csak egy nagyon jó ötleted van, akkor is szívesen várjuk jelentkezésed :yes:

Amint összeáll a csapat a projektet egy külön fórumon fogjuk tervezni, időszűkében szerencsére nem vagyunk. :)

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #42 Dátum: 2007. június 05., 23:10:25 »
Ezek szerint egyesek számára nem világos a netikett, ezért kiegészítés:
A Hirdetőfalon lehet bátran hirdetni nem illegális tartalmú oldalakat, de a PHP Studio-val konkurenciát kiépíteni szándékozó oldalak számára ez nem engedélyezett. Azt hittem, ez egyértelmű, ezek szerint nem mindenkinek volt az.

Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy a hirdetésed megfelelő-e, akkor kérdezd meg privátban.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #41 Dátum: 2007. május 23., 07:30:33 »
Elkezdtem a PHP-ról Általánosságban fórum rendezését, de rosszul becsültem meg az erre szükséges időt, 45 perc nem volt elég, még 5-6 témát át kéne nézni. Úgyhogy délután folytatom, addig ezt a félkész állapotot lehet használni :thumbsup:

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #40 Dátum: 2007. május 13., 13:47:07 »
Elérhető egy új BB kód, ez a GeSHI. Lehetőséget nyújt a legkülönfélébb szintaktikák szerint színezni a kódunkat, 54 nyelv áll rendelkezésre. A BB kód a legfelső sorban van az eszköztárban, "manuális" használata:
[geshi=php]itt a kód[/geshi]
[geshi=csharp]itt a kód[/geshi]

És a többi persze. A jó öreg [ code ] tag természetesen megmarad :)

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #39 Dátum: 2007. május 06., 00:39:19 »
A Weblapszerkesztés kategória rendezve lett, a PHP majd az elkövetkezendő napokban lesz ehhez hasonló mintára. Ennek eredményeképpen még kerülhetnek onnan új témák a Weblapszerkesztéshez.

Ha valakinek javaslata van, mit kellett volna máshogy, akkor Reagáló téma.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #38 Dátum: 2007. május 03., 23:51:45 »
A fórum verziója 1.1.2-re frissítve!

Továbbá csalódással tapasztaltam, hogy a fórumon - különösen a A PHP-ról általánosságban és a Honlapépítésről általánosságban fórumokon - valami iszonyatos rendetlenség uralkodik. Hozzászólások össze-vissza, a témák is rendezetlenek. Van aminek 2-3 témája is van (sőt, ezek különböző kategóriákban vannak!), valamint vannak teljesen felesleges témák. Kiagazodni lehetetlen. Valamint rájöttem az olyan topikok hátrányára, hogy "valamiről általánosságban". Ezekbe a topikokba ugyanis rengeteg hozzászólás érkezett, rokon, de nem ugyanazon témákról. Így egy régebbi hozzászólást visszakeresni lehetetlen, nekem például 10 percen belül nem sikerült megtalálnom, amit kerestem.

Épp ezért máj 5. - máj 9. időszakban sor fog kerülni egy rendezésre, aminek következtében lehet majd egy ideig zárva lesz a fórum. Az ilyen általános témák helyett több fő témába lesznek centralizálva a kérdések, de az eddigi hozzászólások nem lesznek szétosztva, ahhoz túl sokan vannak.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #37 Dátum: 2007. április 13., 07:42:47 »
Felkerült 3 új funkció:
- Google videók beépítése BBC taggal (, a tagok közé csak a videó kódját kell írni.)
- Youtube videók beépítése BBC taggal (, a tagok közé csak a videó kódját kell írni.)
- A Fórum újra észleli és kijelzi a robotokat.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #36 Dátum: 2007. március 23., 21:28:09 »
Csináltam pár avatart, ha esetleg felteszed az oldalra (aminek nagyon örülnék :) ), akkor itt tudod megnézni: [link]

Köszönöm, kitettem őket.
Profil->Fórum profil információ menüpont alatt a Pirates galériában bárki elérheti őket :yes:

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #35 Dátum: 2007. március 17., 11:57:15 »
Magyarosítottam a naptárat :) A nemzetközi ünnepeket lefordítottam és kiegészítettem, az amerikaiakat töröltem és tettem be magyarokat. A változó dátumú ünnepekből egyenlőre csak a 2007-esek vannak benne.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #34 Dátum: 2007. március 13., 16:06:19 »
Régebben problémák adódtak a honlap kitiltórendszerével, mert olyakat is kitiltott, akiket nem kellett volna. Akkor szüneteltetve lett a rendszer, most visszaállítottam üzembe és javítottam rajta. Ha esetleg valakit egy szép kitiltási üzenet fogadna a honlapon és ide pedig be tud jönni, akkor nem szándékosan lett kitiltva és kérem szóljon :)

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #33 Dátum: 2007. március 11., 23:02:27 »
2 apróbb újítás:
Mostantól a Profilokban az Összegzés-nél is fel van tüntetve ki mit csinál valamint a Statisztikák megtekintésé-nél van havi értékelés.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #32 Dátum: 2007. február 09., 17:10:47 »
Újra elérhető a fórumon az SMF Core design. A hirdetések szintén visszakerültek :)

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #31 Dátum: 2007. január 16., 23:54:12 »
A Fórum titulusok módosítva lettek kisebb mértékben:

• Újonc fórumozó, 0 hozzászólástól, 1 csillag
  • Kezdő fórumozó, 20 hozzászólástól, 2 csillag
  • Visszatérő fórumozó, 50 hozzászólástól, 2 csillag
  • Aktív fórumozó, 100 hozzászólástól, 3 csillag
  • Állandó fórumozó, 300 hozzászólástól, 3 csillag
  • Veterán fórumozó, 700 hozzászólástól, 4 csillag
  • Hiperaktív fórumozó, 1500 hozzászólástól, 5 csillag
  • Mániákus fórumozó, 3000 hozzászólástól, 6 csillag
  • Fanatikus fórumozó, 5000 hozzászólástól, 7 csillag

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #30 Dátum: 2007. január 16., 08:05:45 »
Van egy jó hírem:
A frissítés megoldotta a JS hibát a fórumon. Most már lehet idézni, stb.
 :thumbsup: