Szerző Téma: Érdekes hírek  (Megtekintve 64791 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
Re: Érdekes hírek
« Válasz #906 Dátum: 2011. április 13., 19:51:56 »
Valóban felkerült nemrég pár bulvár oldalra, hogy az FBI elismerte, hogy Roswellben (ami Új-Mexikóban és nem Mexikóban van ;D) ufók zuhantak le.
Persze kamu, az apropója az, hogy az FBI feloldott a titkosítás alól pár dokumentumot, de semmi ilyesmi nincsen benne, ezért nem is adta le a normális média. Gondolom az elnökös verzió ugyanez, bár arról nem hallottam.

Nem elérhető birmar2

• Tag
  • *
« Válasz #905 Dátum: 2011. április 13., 19:43:18 »
Azt furcsálom, hogy nem fújta fel a média azt a témát, hogy az amerikai elnők beismerte, hogy 47-ben Mexikóban találtak egy idegen űrhajót.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #904 Dátum: 2011. április 13., 19:30:46 »
Hülye amcsik.
Szerintem ez egy ember - valószínűleg az egyik vadász - elmaszkírozva.

De ha még valamilyen csoda folytán az is derülne ki, hogy ez nem egy ember, akkor is mi a francért kéne egyből arra gondolni, hogy földönkívüli lény?
Hatalmas szakértőkről lehet itt szó. Már alapvetően az nevetségesen hangzik, hogy "UFO szakértő". Tekintve, hogy jelenleg semmilyen ismeretünk nincsen nem földi intelligens életről, ezért mi a fenét szakértenek? A semmit én is tudom szakérteni, akkor én is UFO szakértő vagyok!

Nem elérhető klank

• Tag
  • *
« Válasz #903 Dátum: 2011. április 13., 19:08:17 »
Ezek akkora marhaságok! :D Valaki jó pénzért szivatja a népet... Eddig hol voltak? Szerintem léteznek mások is rajtunk kívül valahol, de ezt azért ne higgyük már el!  :laugh:

(Érdekes mindig Amerikában látnak UFO-kat és más idegen lényeket...)
„Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha.”  (Goethe)
„Sokat kell olvasnod ahhoz, hogy megtudd, milyen keveset tudsz.” (Lia-Csin)
„Bármit tanulsz, magadnak tanulod.” (Petronius)

Nem elérhető Keveqiah

• Globális moderátor
  • Teljes tag
  • Kisb
    • Keveqiah
« Válasz #902 Dátum: 2011. április 13., 18:01:38 »
Különös lényt fotóztak a szarvasvadászok
Az UFO szakértők hitelesnek tekintik a felvételt

Forrás

"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
"Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika."

Nem elérhető klank

• Tag
  • *
« Válasz #901 Dátum: 2011. április 07., 17:56:36 »
Kösz a tippet! Megnéztem, és az összes be volt pipálva.

Ejj, hát akkor mégse tudtam okosat mondani... Pedig az esetek 80%-ban ez a hiba forrása.  ;)  De hidd el nekem, hogy nem a Windows 7-től laggolsz. Nekem is az van és minden jó!
„Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha.”  (Goethe)

Nem elérhető ThompsoN

• Törzstag
  • **
  • ThompsoN
« Válasz #900 Dátum: 2011. április 07., 16:28:33 »
Hol lehet megnézni, hogy hány magot használhat? Kimondottan örülnék, ha pl. mind a négy magot terhelné.:)
Tapasztalatom szerint ha 4 magot terhelek 25%-ban, akkor kevésbé melegszik a proci, mintha csak 1 magot terhelnék 100%-ban. Lévén Phenom II, így nem a leghűvösebb típus és hát a gyári ventillátor eléggé szeret pörögni.:) (1 rendszerhűtővel 100%-os terhelés mellett 6300rpm, 2 rendszerhűtővel "csak" 4600)

Hülye kérdés, elnézést, ott van eggyel lejjebb a válasz.:D
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 07., 16:41:41 írta ThompsoN »
ThompsoN

Nem elérhető Csuki

• Felhasználó
    • webExcellent
« Válasz #899 Dátum: 2011. április 07., 16:25:52 »
1. Indítsd el a CoD2-t! (elég menüig is, de akár csatlakozhatsz is egy szerverhez)
2. Tedd le tálcára!
3. Indítsd el a feladatkezelőt!
4. Folyamatok fül.
5. CoD2 MP-n jobb gomb.
6. Affinitás beállítása.

Ha ott nincs minden kipipálva, akkor örülhetsz, mert ez volt a probléma. Pipáld be az összeset és (elvileg) megoldódott a bajod...

Kösz a tippet! Megnéztem, és az összes be volt pipálva.
by Csuki
MSN állapotom:

Nem elérhető ThompsoN

• Törzstag
  • **
  • ThompsoN
« Válasz #898 Dátum: 2011. április 07., 15:50:16 »
Nálam is úgy volt, hogy csak az egyik magot engedi használni, s ezért laggolsz. Miután engedélyezed mindkettőt semmi gond nincsen...

Hol lehet megnézni, hogy hány magot használhat? Kimondottan örülnék, ha pl. mind a négy magot terhelné.:)
Tapasztalatom szerint ha 4 magot terhelek 25%-ban, akkor kevésbé melegszik a proci, mintha csak 1 magot terhelnék 100%-ban. Lévén Phenom II, így nem a leghűvösebb típus és hát a gyári ventillátor eléggé szeret pörögni.:) (1 rendszerhűtővel 100%-os terhelés mellett 6300rpm, 2 rendszerhűtővel "csak" 4600)
ThompsoN

Nem elérhető klank

• Tag
  • *
« Válasz #897 Dátum: 2011. április 06., 21:29:50 »
1. Indítsd el a CoD2-t! (elég menüig is, de akár csatlakozhatsz is egy szerverhez)
2. Tedd le tálcára!
3. Indítsd el a feladatkezelőt!
4. Folyamatok fül.
5. CoD2 MP-n jobb gomb.
6. Affinitás beállítása.

Ha ott nincs minden kipipálva, akkor örülhetsz, mert ez volt a probléma. Pipáld be az összeset és (elvileg) megoldódott a bajod...

Nem elérhető Csuki

• Felhasználó
    • webExcellent
« Válasz #896 Dátum: 2011. április 06., 20:54:00 »
Az nem azért megy fel, mert Windows7! Kapcsold be a lagometer-t, abból sok minden kiderülhet. Tipikus példája ennek a processzor affinitásának beállítása. Nálam is úgy volt, hogy csak az egyik magot engedi használni, s ezért laggolsz. Miután engedélyezed mindkettőt semmi gond nincsen... Ha érdekel a téma kifejtem bővebben is, régi motoros vagyok.  O0
Mármint a Windows nem használta vagy a CoD? Nekem négymagos, és a win szerint mind megy.
by Csuki
MSN állapotom:

Nem elérhető klank

• Tag
  • *
« Válasz #895 Dátum: 2011. április 06., 19:43:53 »
CoD2-ben pl. felmegy a ping.

Az nem azért megy fel, mert Windows7! Kapcsold be a lagometer-t, abból sok minden kiderülhet. Tipikus példája ennek a processzor affinitásának beállítása. Nálam is úgy volt, hogy csak az egyik magot engedi használni, s ezért laggolsz. Miután engedélyezed mindkettőt semmi gond nincsen... Ha érdekel a téma kifejtem bővebben is, régi motoros vagyok.  O0

Nem elérhető ThompsoN

• Törzstag
  • **
  • ThompsoN
« Válasz #894 Dátum: 2011. április 06., 15:51:01 »
Én is CoD2-zök és lazán megy a Win7-emen..:) Fixen viszi a 333FPS-t is, múltkor 500 felett is ment, de persze ott már nem fixen.:)

Egyébként meg ez is egy olyan dolog, hogy "márkahűség" (sokesetben) Pl én Asus és Intel párti vagyok és a kutyafüle sem tudna rábeszélni AMD procira vagy Gigabyte alaplapra pl. :)

Nekem is pont ez a config.:D Meg a VGA is Gigabyte. Előtte Gigabyte alaplap és Intel proci volt. Inkább azt néztem, hogy hogyan jövök ki olcsóbban.:) De egyébként az Asus deszkái tényleg nagyon jók (a tuningdeszkák pedig annál is jobbak, csak megfizethetetlenek).
ThompsoN

Nem elérhető Csuki

• Felhasználó
    • webExcellent
« Válasz #893 Dátum: 2011. április 06., 15:16:06 »
Win7 nem jó játékra?
Régebbi játékok nem szeretik. CoD2-ben pl. felmegy a ping. WinXP a játékOS. :) Azon biztos elfut a játék, ha megvan a szükséges hardver támogatás.
by Csuki
MSN állapotom:

Nem elérhető tomi6230i

• Törzstag
  • **
« Válasz #892 Dátum: 2011. április 06., 15:13:27 »
Win7 nem jó játékra?