Szerző Téma: Érdekes hírek  (Megtekintve 64789 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
Re: Érdekes hírek
« Válasz #921 Dátum: 2011. április 18., 19:01:28 »

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #920 Dátum: 2011. április 18., 13:44:42 »
Igazad van, de sajnos ez Magyarország. :(

Nem elérhető birmar2

• Tag
  • *
« Válasz #919 Dátum: 2011. április 17., 16:37:08 »
Na és ha ilyenkor azt mondják az emberek, hogy mocskos cigányok stb, akkor hú de rasszista...

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #918 Dátum: 2011. április 17., 10:55:30 »
(Lassan lehetne felháborító hírek téma.) :P

Újabb cigánybalhé Gyöngyöspatán - lövés is dörrent
Idézetet írta: egy igazi magyar
  • Melyik törvény engedélyezi a polgárőröknek az ittas állapotban való járőrözést?
  • Tisztában vannak-e ezek az emberek a polgárőr jogaival és kötelezettségéivel?
  • Hol van az az 1800 újonnan felavatott rendőr, akikre annyira büszkék? Nem egymást és a békés lakosságot kellene megvédeniük?
  • Milyen alapon meri bármelyikük is kijelenteni, hogy nincs szükség a SZJPE munkájára, mert a Rendőrség képes fenntartani a rendet az országban?

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #917 Dátum: 2011. április 15., 14:25:06 »
:doh:

Nos, a félreértések elkerülése végett elárulom, hogy a képen nem egy földönkívüli lény látható, hanem egy magán kívüli lapp rénszarvaspásztor, aki a sarki kocsmából igyexik - szemlátomást kézzel, lábbal -  hazafelé. Szemeiből a nagy mennyiségű Finnlandia vodka által felerősített sarki fény tükröződik vissza.
De jó! :rotfl:

Nem elérhető t.zoli

• Törzstag
  • **
  • Románia én így szeretlek
    • Játékok
« Válasz #916 Dátum: 2011. április 14., 19:36:23 »
És elitta a ruháit  :rotfl:
t.zoli a nyakatekert megoldások mestere

Nem elérhető Csuki

• Felhasználó
    • webExcellent
« Válasz #915 Dátum: 2011. április 14., 19:32:24 »
:D Ez jó...
by Csuki
MSN állapotom:

Nem elérhető pixi

• Törzstag
  • **
    • http://pixy.hu/Ujoldal
« Válasz #914 Dátum: 2011. április 14., 18:59:43 »
 :doh:

Nos, a félreértések elkerülése végett elárulom, hogy a képen nem egy földönkívüli lény látható, hanem egy magán kívüli lapp rénszarvaspásztor, aki a sarki kocsmából igyexik - szemlátomást kézzel, lábbal -  hazafelé. Szemeiből a nagy mennyiségű Finnlandia vodka által felerősített sarki fény tükröződik vissza.

Nem elérhető t.zoli

• Törzstag
  • **
  • Románia én így szeretlek
    • Játékok
« Válasz #913 Dátum: 2011. április 14., 17:38:12 »
Véleményem szerint az csak be lett oda vágva:
1.Nem világít úgy mint a szarvas
2.A szemei viszont full fehérek
t.zoli a nyakatekert megoldások mestere

Nem elérhető Csuki

• Felhasználó
    • webExcellent
« Válasz #912 Dátum: 2011. április 14., 16:23:56 »
Ez is érdekes:

A szarvas mellett egy embernek tűnik. Normális testtartás, stb..., a nagy képen pedig egy elfáradt zombira hasonlít. :D
És a kisképen sokkal vastagabb a karja, mint ha ruha lenne rajta. :)
by Csuki
MSN állapotom:

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #911 Dátum: 2011. április 14., 15:34:19 »
Ufo - azonosítatlan repülő tárgy, talán földönkívülire vagy űrlényre gondoltál.
Tényleg hibásan használtam a kifejezést. De azért egyszer eltaláltam :P "űrlény"
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #910 Dátum: 2011. április 14., 15:29:42 »
Valóban nem tudni, hogy hogyan néznek ki a földönkívüliek. Akár lehet, hogy teljesen más fajta érzékszerveik vannak. Amiről még nem tudunk, addig nem ismerjük. De csak ha vannak földönkívüliek.

Ufo - azonosítatlan repülő tárgy, talán földönkívülire vagy űrlényre gondoltál.

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #909 Dátum: 2011. április 14., 15:28:00 »
Én azon akadtam fenn, hogy amíg nincs bizonyíték arra, hogy a képen látható valami nem űrlény, addig az ufószakértők egyetértenek, hogy valódinak kell tekinteni. Tehát én most este kimegyek a legközelebbi erdőbe egy maszkkal és lefotózom magam, akkor arról el kell hinni, hogy valódi, amíg meg nem bizonyosodnak a homályos kép alapján arról, hogy nem valódi ufó.

Hogy emberi alkata van, az még nem csökkentené az esélyét annak, hogy valódi. Pl hasonló felépítésűek és hasonló körülmények szükségesek az életükhöz. De lehet jönnek más ufók is, csak ügyesen földigilisztának álcázzák magukat és őket nem vesszük észre. Vagy elmennek politikusnak és a hatalmas agyukkal megszuggerálnak, hogy ne ismerd fel őket.

Szóval elhiszem, hogy valahol lehetnek űrlények és azt is, hogy hasonlóak hozzánk, de egy fénykép nem fog meggyőzni akkor sem, ha nem is homályos. és az sem, hogy a buta tömeg vakon hisz benne.
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető Keveqiah

• Globális moderátor
  • Teljes tag
  • Kisb
    • Keveqiah
« Válasz #908 Dátum: 2011. április 14., 15:23:25 »
Nem akarok nagyon belefolyni a vitába, csak linkeltem egy érdekességet.
Hogy mennyi esélye van annak, hogy pont ide jöjjenek? Sok, tekintettel arra, hogy elég sok (nekünk) föld szerű bolygót fedeztek fel az utóbbi időben. Baktériumok és egyéb nem intelligens létformák kutatása nem hiszem, hogy egy nálunk értelmesebb faj számára túl inspiráló lenne. Valószínű, ha az emberi faj is rendelkezne olyan technológiával, ami a gyorsabb űrbeni utazást tudna biztosítani, valószínűleg mi is végigjárnánk minden bolygót és természetesen vizsgálódnánk is.
A másik része a dolognak, hogy ha belegondolsz, nem feltétlen hülyeség az idegeneknél is a humanoid felépítés. két kar, két láb, stb.. Ez az evolúció egyik legsikeresebb kostrukciója, mivel alkalmas helyváltoztatásra és eszközhasználatra is.
Szimplán csak az emberi kíváncsi természetéből kiindulva, miért ne lehetnénk érdekesek, mind fizikai, mind szociális szempontból?
Az ugyebár tény, hogy nem valószínű, hogy egyedül lennénk a galaxisunkban és ha az élet ezen nagy számok tekintetében mégis ritka? Rögtön megnőtt az esély arra, hogy más faj, fajok megfigyeljenek bennünket. :)

ui. Ezek csak egy "hívő" gondolatai.
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
"Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika."

Nem elérhető ThompsoN

• Törzstag
  • **
  • ThompsoN
« Válasz #907 Dátum: 2011. április 14., 15:04:25 »
Szerintem ez egy ember - valószínűleg az egyik vadász - elmaszkírozva.

Nagy az esélye, elvégre eléggé emberi alkata van, csak a válla kicsit erősebb, mint ahhoz a karhoz az emberé.
Mellesleg mekkora az esélye annak, hogy ha van földön kívüli értelmes élet, akkor a sok milliárd bolygó közül pont ide jönnek? Meg mennyi annak az esélye, hogy emberi alkatuk van, kicsit más testarányokkal? Szerintem közelít a nullához.. Mivel nincs két egyforma bolygó, így az élet fejlődése sem lehet ugyan olyan. Ebből is az következik, hogy nagy valószínűség szerint egészen máshogy néznek ki az idegen lények, mint mi - már ha egyáltalán léteznek.
ThompsoN