Szerző Téma: Érdekes hírek  (Megtekintve 64839 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
Re: Érdekes hírek
« Válasz #936 Dátum: 2011. április 20., 10:18:13 »
Csak annak a véleményemnek kívántam hangot adni, hogy itt vagy 18 évesen, új alkotmánya van az országnak és kb. lövésed nem volt róla.
Tapasztalataim szerint a magyar emberek között sokan nagyon tájékozatlanok, ami elég szomorú.
Érdekel a hazám, de ha valakit megkérdezek vele kapcsolatban, akkor jön az, hogy mi az, hogy nem tudok róla, ahogyan most is.
Elég ha pl. a (nem túl meglepő módon zsidó származású) Rockefeller és Rotschild bankárcsaládokra gondolunk...
Most a zsidók is előjönnek? Nyilas ismerőseimtől hallottam róluk dolgokat, de nem gondoltam volna, hogy ugyanúgy károsak, ahogyan Mo. legnépesebb kisebbsége.

Nem elérhető birmar2

• Tag
  • *
« Válasz #935 Dátum: 2011. április 19., 23:06:14 »
Az is milyen már, hogy az Egyesült Államok tartozik több milliárd dollárral a Rockefelleréknek?

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #934 Dátum: 2011. április 19., 22:57:17 »
Azt hiszem, az mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem olyan egyszerű a képlet, hogy a megválasztott politikusok teszik a dolguk, hanem a más forrásból (ipar, gazdaság, média, pénzszektor,  stb.) nagy befolyással és hatalommal rendelkező emberek is igyekeznek belepofázni, hogy mi legyen. Megtehetik, mert megvan hozzá a hatalmuk. Elég ha pl. a (nem túl meglepő módon zsidó származású) Rockefeller és Rotschild bankárcsaládokra gondolunk, és arra, hogy a bankszektor mekkora hányada koncentrálódik az ő kezükben. Majd biztos nem próbálnak beleszólni a világ alakulásába, aha... :)

Az is tény, hogy a Bilderberg-csoport létezik, ezen túl sok mindent elhinni nem kell, még a Wikipédián is leellenőrizhető információ. Létezésük egyáltalán nem titkos, "csak" a tevékenységük maximálisan az. Mivel túl sok hiteles konkrétum a mai napig nem került ki arról, hogy mit is csinálnak, ezért csak spekulálni lehet és összeesküvés-elméleteket gyártani. Az nyilvánvaló, hogy nem a cserebogarak halhatatlanságáról vitatkoznak azok a vezető emberek, akiknek a kezében együttesen tényleg ott van az egész világ.

Nem elérhető birmar2

• Tag
  • *
« Válasz #933 Dátum: 2011. április 19., 22:16:17 »
Én végignéztem, de valahogy képtelen vagyok elhinni. Azt még elhiszem, hogy találkozgatnak ezek az emberek, bár már ez is elég érdekes. De hogy most ők irányítanák a világot, vagy esetleg az a hét ember, akikről a végén volt szó, és tizedelni akarják a népet, azt már nem tudom befogadni. Na meg, hogy azt az újságírót, vagy ki volt az, először meg akarják ilyeszteni ugye, majd pedig hidegen hagyja őket, hogy ezt az egészet leadják TV-ben, és felrakják internetre. Valamikor téma volt itt, hogy az egész sertésinfluenza kamu, jól bekerestek rajta, és az ezzel kapcsolatos nyomozásra az EU bízott meg valakiket, akik állítólag be is bizonyították. De utána a magyar média újra elkezdte nyomni a járványt. Nekem ez meredek.
Leadják Tvben, mert úgyse nézik meg sokan, az emberek többség leszarja, csak a valóság show-kat és egyéb baromságokat néz. Nézzük példának Kennedy-t. Elkezdett dumálni ezekről a titkos társaságokról egyből lelőtték? Miért? Mert befolyásos ember volt. Egy jelentéktelen embernek úgyse hisznek, egy elnöknek annál inkább.
Tizedelni akarják a népet, ami igen kőbe van vésve.
Ez a sertés influenza, szerintem azért nagy kamu, mert hogy felvolt fújva az egész sztori, és láss csodát, egyik napról a másikra, nem is lehett hallani róla. Az az orvos aki rájött erre, érdekes eltűnt.

Nem elérhető tomi6230i

• Törzstag
  • **
« Válasz #932 Dátum: 2011. április 19., 20:16:32 »
http://www.youtube.com/watch?v=WFJL1mmpOcg
6 részes, érdemes véginézni
És ha véginézted, gondolj bele, hogy még felettük is van egy réteg állítólag...
Én végignéztem, de valahogy képtelen vagyok elhinni. Azt még elhiszem, hogy találkozgatnak ezek az emberek, bár már ez is elég érdekes. De hogy most ők irányítanák a világot, vagy esetleg az a hét ember, akikről a végén volt szó, és tizedelni akarják a népet, azt már nem tudom befogadni. Na meg, hogy azt az újságírót, vagy ki volt az, először meg akarják ilyeszteni ugye, majd pedig hidegen hagyja őket, hogy ezt az egészet leadják TV-ben, és felrakják internetre. Valamikor téma volt itt, hogy az egész sertésinfluenza kamu, jól bekerestek rajta, és az ezzel kapcsolatos nyomozásra az EU bízott meg valakiket, akik állítólag be is bizonyították. De utána a magyar média újra elkezdte nyomni a járványt. Nekem ez meredek.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #931 Dátum: 2011. április 19., 19:21:42 »
Csak annak a véleményemnek kívántam hangot adni, hogy itt vagy 18 évesen, új alkotmánya van az országnak és kb. lövésed nem volt róla.
Tapasztalataim szerint a magyar emberek között sokan nagyon tájékozatlanok, ami elég szomorú.

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #930 Dátum: 2011. április 19., 19:14:49 »
A nem szélsőlibsi sajtóban is igen nagy mértékben volt róla szó :)
A közel múltban egy hírforrással nem találkoztam. Így már pontosabb. Na jó egy kétnapig tíz-tíz percet a kurucon.
Kösz.

Nem elérhető pixi

• Törzstag
  • **
    • http://pixy.hu/Ujoldal
« Válasz #929 Dátum: 2011. április 19., 00:31:12 »
... gondolj bele, hogy még felettük is van egy réteg állítólag...

és ha még abba is belegondolsz, hogy ez nem csak elmélet, fikció, hanem valóság...

Nem elérhető birmar2

• Tag
  • *
« Válasz #928 Dátum: 2011. április 18., 22:32:54 »
@birmar2: Tudsz címet adni, vagy nem rég volt ez?

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #927 Dátum: 2011. április 18., 21:15:04 »
A nem szélsőlibsi sajtóban is igen nagy mértékben volt róla szó :)

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #926 Dátum: 2011. április 18., 21:09:05 »
Te hol éltél az elmúlt hónapokban?, mivel szinte minden csatornán az alkotmány folyt :D
Elkerülöm a ,,szabadelvű" sajtót - pontosan a csatornákat.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #925 Dátum: 2011. április 18., 21:06:47 »
Az új alkotmányt még nem ismerem. Mi a fő baj vele?
Te hol éltél az elmúlt hónapokban?, mivel szinte minden csatornán az alkotmány folyt :D

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #924 Dátum: 2011. április 18., 19:23:20 »
@birmar2: Tudsz címet adni, vagy nem rég volt ez?
@Keveqiah: Tény, hogy e mellett az ország (és a bajai) mellett nehéz a külvilágot is nyomon követni. Az új alkotmányt még nem ismerem. Mi a fő baj vele?

Nem elérhető Keveqiah

• Globális moderátor
  • Teljes tag
  • Kisb
    • Keveqiah
« Válasz #923 Dátum: 2011. április 18., 19:14:30 »
Valahogy a külföldi hírek nem igen érdekelnek manapság. :)
De a mai nap elég sok érdekesség került fel az .info baráti oldalunkra. Érdemes megnézni a videóanyagokat, mind az "amatőr" felvételeket, mind az országgyűlési közvetítésről készültet..

Ja és nem utolsó sorban köszönjük a "Húsvéti csomagot". (Új alkotmány)
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
"Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika."

Nem elérhető birmar2

• Tag
  • *
« Válasz #922 Dátum: 2011. április 18., 19:11:28 »
Zsidó ultimátum: ha Obama nem engedi szabadon az Amerika ellen kémkedő zsidót, akkor nem lehet elnök többé
Nem vagyok antiszemita, de ha ez valóban igaz, akkor tényleg durva.
Itt szerintem nem is a zsidókról van szó, hanem sokkal "nagyobb" emberekről. Érdekes képek/videók topicba egyszer bemásoltam egy videósorozatot, nézd meg ha érdekel.