Szerző Téma: Érdekes hírek  (Megtekintve 64840 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Isti861

• Törzstag
  • **
    • BikaTorrent Tracker
Re: Érdekes hírek
« Válasz #951 Dátum: 2011. április 21., 20:21:40 »
40 000 ezer watthoz már kisebb erőmű kellene .
Nem szívesen fizetnék ezután villanyszámlát  :D

Nem elérhető birmar2

• Tag
  • *
« Válasz #950 Dátum: 2011. április 21., 20:14:07 »
507 terránál nem lenne olyan gondom, hogy törölnöm kell, mert nincs hely :D

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #949 Dátum: 2011. április 21., 20:12:50 »

Vízhűtést már láttam asztali gépnél is képen. Sajátot.

Na ezen jó lehet játszani. :D

Nem elérhető ThompsoN

• Törzstag
  • **
  • ThompsoN
« Válasz #948 Dátum: 2011. április 21., 19:24:52 »
http://www.bama.hu/baranya/kultura/atadtak-a-pecsi-szuperszamitogepet-371768

Az a 6 TB RAM nekem is kell.:D Csak hogy ne kelljen bővíteni pár évtizedig..:)
ThompsoN

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #947 Dátum: 2011. április 20., 17:20:48 »
Na pont ez a hozzáállású párt hiányzott az elmúlt 3 szavazási lehetőségeim közül.. :)
Na akkor majd lesz. ;) :D

Nem elérhető Keveqiah

• Globális moderátor
  • Teljes tag
  • Kisb
    • Keveqiah
« Válasz #946 Dátum: 2011. április 20., 17:13:44 »
Na én pont ezt a hozzáállást nem szeretem. Az a baj, hogy sokan így gondolkodnak, hogy minek menjek el szavazni?

Na pont ez a hozzáállású párt hiányzott az elmúlt 3 szavazási lehetőségeim közül.. :)
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
"Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika."

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #945 Dátum: 2011. április 20., 16:52:21 »
ui. Ezért nem mentem én eddig soha szavazni. Minek? Nem volt miért.. 4 évente úgyis az egyiket anyáztuk, a másikban bizakodtunk és fordítva.. Ez megy már sok X éve..
Na én pont ezt a hozzáállást nem szeretem. Az a baj, hogy sokan így gondolkodnak, hogy minek menjek el szavazni?
Birmar-ral értek egyet. Pont tegnap beszéltem egy ismerősömmel arról, hogy ő azért nem fog szavazni, mert lehet, hogy pont az ő szavazata számítana, holott mások pont azért mert egy szavazat nem számít. Így csak tipegünk. A lehető legtöbbet kell megtenni az országért, és egy negyedórát rászánni a szavazásra az igazán nem sok. Persze mindenkinek van saját véleménye, azért írtam le a sajátomat is, úgyhogy ne szívjátok mellre.

A Jobbiknak kilenc év kellett, hogy ott legyen ahol most van (nyilas ismerősöm szerint). Na ezért alapítok majd pártot. A többinél rosszabbat már úgysem lehet létrehozni. :D

Nem elérhető birmar2

• Tag
  • *
« Válasz #944 Dátum: 2011. április 20., 16:25:47 »
4-5 választás?  :shock: Tudod, hogy az 16-20 év? :) Egyébként ha ilyen ütemben haladunk és húzzák a mostani "politikusok" a z'agyunkat, a zidesz nem éli meg a mostani ciklusuk végét. Csak az a baj, hogy akkor viszont újra a Zemeszpé fog hatalomra kerülni, mivel nekik van a 2. legnagyobb táboruk és kezdődhet újra az egész színjáték.

ui. Ezért nem mentem én eddig soha szavazni. Minek? Nem volt miért.. 4 évente úgyis az egyiket anyáztuk, a másikban bizakodtunk és fordítva.. Ez megy már sok X éve..
Igen tudom hogy az 16-20 év. Azért mondtam ennyit, mert mire a sok idióta ember rájön, hogy a zsidesz se csinál semmit, csak a vállát veregeti, ahhoz sok idő kell.

Nem elérhető tomi6230i

• Törzstag
  • **
« Válasz #943 Dátum: 2011. április 20., 16:20:09 »
Következő 4-5 választás alatt nem kerül hatalomra a jobbik
Nem olyan biztos az. 2006-ban volt 120.000 szavazatuk, 2010-ben már 860.000, kiváncsi vagyok, mi lesz legközelebb.

Nem elérhető Keveqiah

• Globális moderátor
  • Teljes tag
  • Kisb
    • Keveqiah
« Válasz #942 Dátum: 2011. április 20., 15:57:13 »
Következő 4-5 választás alatt nem kerül hatalomra a jobbik(ami szerintem sajnos így lesz), nagy szar lesz itt.

4-5 választás?  :shock: Tudod, hogy az 16-20 év? :) Egyébként ha ilyen ütemben haladunk és húzzák a mostani "politikusok" a z'agyunkat, a zidesz nem éli meg a mostani ciklusuk végét. Csak az a baj, hogy akkor viszont újra a Zemeszpé fog hatalomra kerülni, mivel nekik van a 2. legnagyobb táboruk és kezdődhet újra az egész színjáték.

"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
"Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika."

Nem elérhető M. Tamás

• Törzstag
  • **
    • Honlapfejlesztés
« Válasz #941 Dátum: 2011. április 20., 15:53:25 »
Én három évet (vagy kettőt) hallottam tavaly (egy évig volt, tizenegyedikben) Európai Úniós ismeretek órán, hogy ennyi ideig nem kell adózniuk. (EU-s ismereteken! Első egy-két hónapban a magyar gazdaságról tanultunk és a tanár(nő) imádott a kínaiak magyarországi bűnözéséről beszélni.)

Nem elérhető birmar2

• Tag
  • *
« Válasz #940 Dátum: 2011. április 20., 15:53:25 »
Hát igen, árulják a termőföldeket fillérekért a milliárdos izraeliat férgeknek. Következő 4-5 választás alatt nem kerül hatalomra a jobbik(ami szerintem sajnos így lesz), nagy szar lesz itt.

Nem elérhető Csuki

• Felhasználó
    • webExcellent
« Válasz #939 Dátum: 2011. április 20., 14:54:00 »
A zsifók így vagy úgy, de el fogják venni tőlünk Magyarországot. Jönnek a multimilliárdos üzletláncaikkal és tíz (azaz 10!!!) évig még adót sem kell fizetniük - ellentétben a Magyarországi vállalkozókkal - és hordják kifelé a pénzt. Jó hogy szinte mindenki náluk vásárol, mert jó ajánlatokat tudnak adni az adómentesség és az anyagi hátterük miatt.
by Csuki
MSN állapotom:

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #938 Dátum: 2011. április 20., 12:38:07 »
Elnézzük, de nincs igazad, mert birmar2 videósorozata is beleillik a témába.

Nem elérhető t.zoli

• Törzstag
  • **
  • Románia én így szeretlek
    • Játékok
« Válasz #937 Dátum: 2011. április 20., 11:36:52 »
Öööö...Elnézést de a utolsó "Érdekes Hírekhez" kapcsolódó  hozzászólás pontosan 9 hozzászólásra volt innen.:)
t.zoli a nyakatekert megoldások mestere