Hol egy karakter különbség és miért nehezebb leellenőrizni? És miért én tudom? Van más megoldás is vagy hogy érted?
url-ben egy karakter különbség. Mert ?tarsalgo=mafia helyett ?tarsalgo&mafia
És már hogyne lenne más megoldás? Lehet, hogy félreértettél, de ez a van-e más megoldás kérdés tényleg olyan, mint a "fiú? nem. hanem?"

Épp leírtam hogy név-érték párokat használj. Valamikor elkezdted, hogy az értékeket elhagyod. Ez rendben is van, de tudni kell, az mikor hasznos, értelmes és mikor felesleges, pluszmunka azt lekezelni. Akkor hagyhatod el az értékeket, ha amúgy sincs rá szükség, mert csak egy logikai értékre van szükséged. Jelen esetben nem erről van szó. A társalgóra van szükséged, és azon belül arra vagy kíváncsi, melyik téma. Nem pedig azt akarod nézni, hogy a társalgóban vagy-e épp, és ha igen, akkor a mafia-ban-e. Mert akkor jó sokat ellenőrizgethetsz, hogy épp melyikben vagy. És beírhatok többet is. Aztán melyik győzzön? Az első, vagy az utolsó vagy saját fontossági sorrend szerint? :
?tarsalgo&mafia&mafiafia&mafiafianakafiaMinden attól függ, milyen sorrendben írod az if-eket. Szóval igen csak plusz munka.
"
És miért én tudom?"
Látom, már minden mondatomat meg kell magyaráznom

Te tudod, azért, mert csak

Ha úgy szeretnéd annak ellenére, hogy javasoltuk az ellenkezőjét, senki sem tart vissza. De nem minden megjegyzésemnek van akkora jelentősége. Ne vegyél mindent sértésnek. Véletlenül sem annak szánom