Szerző Téma: Figyelmeztetések, büntetések  (Megtekintve 27211 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
Re: Figyelmeztetések, büntetések
« Válasz #119 Dátum: 2009. november 07., 10:19:15 »
Appledealer: partnerlinkek elhelyezése az oldalon tilos.

GrayWolf: úgy tűnik te nem változol. Fennhéjazó stílusod, az a hozzáállásod, hogy a gondolkodás teljes mellőzésével írod be nekünk a hibaüzeneteid, mert elvárt, hogy mi egyből csak a kész kódot toljuk eléd; mint láthattad nem csak nálam nem jön be, de kb. a fórum összes tagjánál. Épp ezért adok is 3 nap pihenést, hogy addig elmélkedj, hogyan kéne normálisan fórumozni. Egyben javaslom a Szabályzat elolvasását is, ha eddig nem tetted volna meg, mert abban számos elvárt dolog rögzítve van a kérdések feltételével kapcsolatosan.

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #118 Dátum: 2009. november 06., 00:04:20 »
deejay94: attól, hogy nem beírod, hanem beidézed a kérdésed egy másik topic-ban is, még ugyanúgy két helyen tetted fel. Töröltem a phpShout topic-ból, és ezzel egy választ is törölnöm kellett. Ezért nem írunk két helyre egy kérdést, és azért, mert szabályzatban van. Hogy melyik pont, már nem is írom, mert tele van azzal ez az oldal :D
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #117 Dátum: 2009. október 31., 21:17:48 »
Na kedves GrayWolf!

Hozzászólásodat ahogy kérted töröltem. Privátban nem kívánok reagálni, akkor miért nem PM-et írtál. Publikus döfködések, publikus reakció. (Meg egyébként sincs kedvem egy újabb vége-láthatatlan vitába keveredni veled.) Szerinted tévesen állapítottam meg, hogy "neked áll feljebb". Már megbocsáss, de ha én leírom neked mit kéne csinálnod, erre te tök mást csinálsz, ráadásul teljesen rosszul és utána még ilyeneket írsz oda: És Warner, ha már nemtud mibe belekötni ezt fogja kérdezni: "Miért ne lenne helyes?", akkor igen azt mondom, hogy marha magasan hordod az orrod.
Ami a keresést illeti: senki nem azt mondta, hogy nézd végig mind az 50 oldalt, van fenn ilyen kis Kereső gomb a menüsorban: ismerkedj vele! Elismerem, nem lehet vele mindent megtalálni, de ha nem is próbálkozol, csak egyből kérdezel, akkor tőlem sok jó szóra ne számíts.
Nyers a modorom? Sajnálom, nekem valóban nincs türelmem olyan emberekhez, akiknek maguknak sincs türelmük a munkájukhoz, amit csinálnak, csak egyből hipp-hopp működjön minden. Hozzáteszem, ezzel többen így vannak a fórumon rajtam kívül, csak ők általában nem fejtik ki olyan explicit erről a véleményük.
Ja és mielőtt elfelejtem, végszóként: ha folyamatosan beszólsz nekem, akkor egyáltalán örülj, hogy a kérdéseidre válaszolok, és ne csodálkozz, ha még ezen felül nem vagyok extra jóindulatú veled. Most komolyan, néha én is elcsodálkozom magamon: mi a francért segítek valakinek, aki köszönet helyett folyamatosan lebunkóz?! Illogikus, nem?

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #116 Dátum: 2009. október 02., 22:49:46 »
Semmu!

Ami elég, az elég. Ne kezd el a Társalgóban is. Hozzászólásod törölve.
Tárhelyes téma tisztítva.

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #115 Dátum: 2009. október 01., 20:28:13 »
harkrisz

Az előző néhány figyelmeztetéshez hasonlóan 2/G

Továbbá nézd meg a topic címeket mielőtt újat nyitsz! A kereső nem mindig talál, de 2-3 oldalnyi topic listát még át lehet futni adott kategóriában.

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #114 Dátum: 2009. szeptember 25., 23:30:47 »
bluespirit

Fórum szabályzat 2/G

Többet azt hiszem mondanom sem kell.
Hirdetem honlapomban meghagyva. A fórumot onnan is mindenki megtalálja.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #113 Dátum: 2009. szeptember 19., 20:09:31 »
projector

A 2/G pont ismételt megszegése miatt hozzászólási jogod 1 napra megvontam.

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #112 Dátum: 2009. szeptember 19., 18:08:53 »
projector

Fórum szabályzat 2 / G pontja:
Idézet
...
Ha a modanivalód több témába is beillik, tilos több helyre is beírni.
...
véleményt kérek topic-ból törölve. Hirdetem honlapom -ban meghagyva.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #111 Dátum: 2009. augusztus 12., 14:45:35 »
dagoston!

Partnerlinkek elhelyezése az oldalon tilos! (Még a hirdetés témában is, bár te nem is oda írtad.)

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #110 Dátum: 2009. augusztus 07., 14:05:48 »
Wartez

Warez oldalak hirdetése a fórumon tilos!

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #109 Dátum: 2009. július 25., 10:26:27 »
rocky geller

5 napra tiltva a fórumból!

Majd akkor legyen nagy a szád, ha teszel is valamit a hibáid megoldásáért!
Minimum elvárás, hogy azt az energiát, amit belefektettünk abba, hogy 50-szer leírtunk valamit, hetente több alkalommal is, azt a fórumozó azzal honorálja, hogy bele fektet ő is legalább egy kis energiát a keresésbe.
Ha nem tetszik, hogy nem akarunk leírni mindent mindenkinek újra, akkor nagyon sajnálom. Nem... Nem is sajnálom. Hisz én már csak ilyen vagyok "köcsögösködöm". igaz?

Viszlát 5 nap múlva.
« Utoljára szerkesztve: 2009. július 25., 10:33:53 írta Rimelek »

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #108 Dátum: 2009. július 24., 19:59:00 »
t.zoli!

Partnerlink elhelyezése az aláírásban is tilos. Eltávolítottam.

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #107 Dátum: 2009. július 08., 12:08:56 »
bben

Ha tombolni támad kedved, azt máshol tedd légyszíves. Én nem tudom mit képzelnek magukról egyes fórumozók, hogy ha valamiben egyszer nem kapnak segítséget, már toporzékolnak, örjöngenek, hogy szar az egész oldal, és mindenki bunkó. Ha valakinek nem tetszik egy fórum, egyszerűen nem kell belépni. És lehet próbálkozni azzal a hangnemmel másik fórumokon, de kétlem, hogy sokáig megtűrnék bárhol az ilyen hozzáállást.

Semmu

Bár már egy hsz-ben figyelmeztettelek, hogy a moderálást hagyd rám, úgy látom nem vetted a lapot, vagy lehet, hogy nem volt feltűnő a hsz-em módosítása a tied törlése után. De akkor itt is mondom. Ha továbbra is folytatod, hogy lealacsonyodva a rendbontók szintjére, beszállsz a vitákba, te is megkapod a büntetésed. A negatív karmát pedig megérdemelted most bben-től!

Nekem már nagyon elegem van ebből az egész "balhézni jó, mert történik valami izgi" hozzáállásból.

És Semmu ha szerinted nincs semmi törlendő egy olyan hsz-ben, amiben más anyja ( apja ) megölésére utalsz az apja ( anyja ) által, akkor igen szörnyű lelki világod lehet!

A hsz-eket töröltem, amikben vitáztatok. bben azért nem kap kitiltást, mert te hergelted tovább. Te pedig azért nem, mert remélem elég volt a figyelmeztetés.

De bármelyikőtök folytatja azt a stílust, ugyanúgy megkapja a jövőben a kitiltást. Nem érdekel, mióta tag, és hány embernek segített!

Emberek, ez itt nem az óvoda! Fejezzük már be a gyerekes hisztiket és az egymásra mutogatást, hogy "de ő kezdte"!
A moderálást mindenki hagyja az adminokra, moderátorokra. A többiek adhatnak negatív karmát, és szólhatnak a modoknak. Tessék ezt szem előtt tartani.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #106 Dátum: 2009. július 06., 09:41:19 »
Kedves Fórumozók!

Felhívom az érintettek figyelmét, hogy hirdetni csak a Hirdetőfal fórumban (vagy esetleg privát üzenetben, ha egy konkrét személynek szól) lehet. A különböző ellenszolgáltatás ellenében tett felajánlások egy program elkészítésére hirdetésnek minősülnek. Már-már a komikum határát súrolja, hogy ha érkezik egy új, kezdő felhasználó naivan egy nagyobb kérdéssel, akkor pár tagunk rendszeresen lerohanja, hogy ő elkészíti a kért programot egy adott összegért - mellékesen közben nem ritkán a porba alázva a usert. Mivel ez a magatartás az alapelveinkkel ellentétes, az újoncokat elriasztja, a fórumot pedig negatívan állítja be egy külső szemlélő számára, ezért mostantól az ilyen cselekedetek retorziót fognak maguk után vonni.

üdv
Warner

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #105 Dátum: 2009. június 27., 13:27:00 »
Zero12 és Animáció97

nickek tiltva. Tulajdonosuk Black Jack néven folytatja pályafutását.