Na kedves GrayWolf!
Hozzászólásodat ahogy kérted töröltem. Privátban nem kívánok reagálni, akkor miért nem PM-et írtál. Publikus döfködések, publikus reakció. (Meg egyébként sincs kedvem egy újabb vége-láthatatlan vitába keveredni veled.) Szerinted tévesen állapítottam meg, hogy "neked áll feljebb". Már megbocsáss, de ha én leírom neked mit kéne csinálnod, erre te tök mást csinálsz, ráadásul teljesen rosszul és utána még ilyeneket írsz oda: És Warner, ha már nemtud mibe belekötni ezt fogja kérdezni: "Miért ne lenne helyes?", akkor igen azt mondom, hogy marha magasan hordod az orrod.
Ami a keresést illeti: senki nem azt mondta, hogy nézd végig mind az 50 oldalt, van fenn ilyen kis Kereső gomb a menüsorban: ismerkedj vele! Elismerem, nem lehet vele mindent megtalálni, de ha nem is próbálkozol, csak egyből kérdezel, akkor tőlem sok jó szóra ne számíts.
Nyers a modorom? Sajnálom, nekem valóban nincs türelmem olyan emberekhez, akiknek maguknak sincs türelmük a munkájukhoz, amit csinálnak, csak egyből hipp-hopp működjön minden. Hozzáteszem, ezzel többen így vannak a fórumon rajtam kívül, csak ők általában nem fejtik ki olyan explicit erről a véleményük.
Ja és mielőtt elfelejtem, végszóként: ha folyamatosan beszólsz nekem, akkor egyáltalán örülj, hogy a kérdéseidre válaszolok, és ne csodálkozz, ha még ezen felül nem vagyok extra jóindulatú veled. Most komolyan, néha én is elcsodálkozom magamon: mi a francért segítek valakinek, aki köszönet helyett folyamatosan lebunkóz?! Illogikus, nem?