Informatikus apuka magyaráz
- Apu hogyan kerültem én erre a világra?
- Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni, figyelj így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában, majd találkoztak egy cyberkávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve.
Ekkor már késő volt CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak leOK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva.
Anyukád antivírus programja régen volt frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni.
Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idő a letöltés befejezéséig 9 hónap...."
*
*
Két rendőr beszélget:
- Te, mi van a kezedben?
- Termosz
- Hát az meg mire jó?
- A hideget hidegen tartja, a meleget meg melegen!
- Az király!! És mi van benne?
- Két gombóc fagyi, meg egy adag húsleves.
*
*
*
Elküldve:: 2007. Június 09. 18:05:08
Bemegy a roma a skinhead fagyishoz, mire az megkérdi:
- Egy golyó, két golyó vagy automatából?
Elküldve:: 2007. Június 09. 18:01:06
Nálam az év vicce

[/glow]
Három hajótöröttet állitanak a bennszülöttek a törzsfőnök elé egy lakatlan szigeten.
-Most mindhárman menjetek a dzsungelbe,és térjetek vissza napnyugtáig két gyümölcsel,különben meghaltok!-mondja nekik a törzsfőnök.
elmennek.Telik mulik az idő,először a magyar tér vissza,kezében egy körte és egy szöllőfürt.Igy szól hozzá a törzsfőnök:
-Most mindkettőt dugd fel magadnak anélkül,hogy elnevetnéd magad!Ha nem sikerül meghalsz!
A körte nehézkessen,de sikerül neki, a szölőszemek viszont annyira csiklandozzák,hogy nem birja ki nevetés nélkül.
Azonnal lenyakazzák.
Nemsokára megérkezik a német, a kezében egy alma és egy narancs.
A feladat ugyanaz.
Erölködik,egész jól megy neki,amikor aztán a narancsra kerülne a sor,elröhögi magát,s ezért azonnal leszurják.
A Mennyben találkoznak.Megkérdi tőle a magyar:
-Téged is csiklandozott, komám?
-Nem,de amikor megláttam az osztrákot egy kókuszdióval és egy dinnyével,nem bírtam ki röhögés nélkül..