Szerző Téma: Munkát ajánlok  (Megtekintve 39858 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bumpic

• Felhasználó
Re: Általános kérdések
« Válasz #245 Dátum: 2011. március 20., 17:06:45 »
Hali!

Készítettem egy oldalt ami most html-ben működik! Valaki bevállalná hogy átírja php-ra?
Adatbázis + adminisztrációs felület stb...
Ha van olyan ambíciózus, vállalkozó szellemű ember az jelezze email-ben!

Megegyezünk! :)

remélem jó helyre írtam! üdv.

Üdv engem érdekelne.Irj mailt

Nem elérhető Isolate

• Felhasználó
Re: Általános problémák
« Válasz #244 Dátum: 2011. március 18., 18:33:21 »
Sziasztok!

Igazából munkát ajánlanék valakinek.
Egyik barátom szeretne egy weboldalt. Az oldal sportal foglalkozik, azon belül főleg logókkal.
Amit szeretnék kérni, h vállalná e vki a programozását és egy adott képre (mint dizájn) ráhúzni ezt az egészet.

Nem lenne ingyen a dolog, akinek esetleg van némi szabadideje és elvállalná az írjon egy PM-et.
És nem ilyen e107es marhaság kellene :)

Remélem kapok üzeneteket.

Amit tudok, hogy biztosan kell:
admin felület, regisztráció, a logók kategóriáit tudjuk létrehozni, a logókat tudjuk feltölteni (kb 10ezer db szóval ha van vmi okos módszer annak örülnék én is... gondolok itt mondjuk egy flash uploadra ahol egyszerre többet fájlt is meglehet adni), hírek, egyéni menük/oldalak. Van egy rész ahol jquery is játszana a dologban.

Tudok küldeni mintát, arról, hogy hogyan is nézne ki. Ha minden igaz vasárnapra kész lesz a végső kinézet.

Bővebb info levélben.
Ha gondolja a levél író írhat egy számot is pmbe...

köszi üdv!

Nem elérhető Jégkocka

• Felhasználó
    • Virtuális Trabant Nevelde
Re: Munkát ajánlok
« Válasz #243 Dátum: 2011. március 03., 13:45:01 »
Árajánlatokat várok a www.trabinevelde.hu oldal redizájnolására.
 :)

Az ajánlatokat a levi@(kukac)trabinevelde.hu címre várom.
www.trabinevelde.hu
Legyen neked is saját virtuális Trabantod.

Nem elérhető Складной нож

• Törzstag
  • **
  • e-lol
    • Randiguru
« Válasz #242 Dátum: 2011. március 01., 21:59:01 »
A http://www.zennioptical.com/ honlapon található rendszer szerinti (keretfelpróbálási lehetőség) honlapra szeretnék árajánlatot kérni.

(a felső modulra)

Árajánlat megjelölésével, határidővel itt lehet jelentkezni: tigyi.janos
  • gmail.com

Az is érdekelne, hogy milyen programozással csinálnád meg... flash, ajax... stb...

Nem elérhető chrisconen

• Felhasználó
« Válasz #241 Dátum: 2011. február 26., 17:22:17 »
Sziasztok!

A http://www.dealmyhostel.com domainen szereplo Joomla! cms rendszeren futó weboldalammal kapcsolatban keresek webprogramozot.

A weboldal lenyege, hogy az utazni kivano emberek alkudhassanak a szallasok arabol. Az oldal JOMRES komponense erre gondolom megfelelo alapul szolgal, azonban vannak hianyossagok, amikkel ki kell egesziteni az oldalt, illetve teljesen uj funkciokat is kellene integralni, hogy a rendszer megfeleloen mukodhessen. / PHP, MySql /
A munka nagy resze mar kesz, csak a finomhangolas van hatra.

Aki erdekelt kerem jelezze emailben, minden tovabbit szemelyesen.

Udv.

Nem elérhető pixi

• Törzstag
  • **
    • http://pixy.hu/Ujoldal
« Válasz #240 Dátum: 2011. február 22., 03:10:47 »
...az én fogalmazásom korántsem tökéletes...

Már ezt a kérést is úgy fogalmaztad meg, hogy semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Véleményem szerint nyugodtan nekikezdhetsz, maximum berakod a tervezetet és ha valaki hibát talál benne, esetleg valami nem egyértelmű, vagy nem elég választékos, az jelzi és módosíthatsz rajta. Adott esetben én is hozzászólok. Díjazás kizárva, de egy pohár sört elfogadok.
Igaz, azt napjában többször is.
Na jó, mindezt néhány héten keresztül...  :)

Nem elérhető Keveqiah

• Globális moderátor
  • Teljes tag
  • Kisb
    • Keveqiah
« Válasz #239 Dátum: 2011. február 21., 13:26:16 »
Bemutatkozó szöveg és egyéb információs szöveg írásához segítséget keresek, mivel az én fogalmazásom korántsem tökéletes. (Ezért nem is írok blogot..) Aki érez rá késztetést, megbeszélt díjazásban fizetést is biztosítok. Egyszeri alkalomról lenne szó. :)
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
"Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika."

Nem elérhető iNferNaL

• Felhasználó
« Válasz #238 Dátum: 2011. január 25., 14:45:33 »
Amatőr programozók keresnek pixeldesignert/grafikust. A munka annyi lenne, hogy le kéne modellezni isometricbe(vagy 3d-ben és lefotózva, vagy pixelarttal) középkor(vagy 1. világháború/napóleon kori)i játékhoz képeket. Emberek, fegyverek, lovak, házak, épületek, várak, stb.

Pénzt sajnos nem ígérhetek, így csak az jelentkezzen akinek lenne kedve hozzá. Egy böngészős stratégiai játékról lenne szó, mondjuk fel lehetne mutatni mint grafikai referenciát :D Írjon pm-et vagy emailt, akit érdekel.

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, bár sajnos nem úgy, hogy grafikus, hanem programozó, ha van rá igény. :)

Nem elérhető rajmund

• Törzstag
  • **
« Válasz #237 Dátum: 2011. január 11., 20:08:00 »
Amatőr programozók keresnek pixeldesignert/grafikust. A munka annyi lenne, hogy le kéne modellezni isometricbe(vagy 3d-ben és lefotózva, vagy pixelarttal) középkor(vagy 1. világháború/napóleon kori)i játékhoz képeket. Emberek, fegyverek, lovak, házak, épületek, várak, stb.

Pénzt sajnos nem ígérhetek, így csak az jelentkezzen akinek lenne kedve hozzá. Egy böngészős stratégiai játékról lenne szó, mondjuk fel lehetne mutatni mint grafikai referenciát :D Írjon pm-et vagy emailt, akit érdekel.

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #236 Dátum: 2010. december 17., 11:21:33 »
Öregem, nem akarlak baszogatni
Mégis megtetted. Egy részt nem tudhatod, hogy a cégtulajdonos-e a fejlesztő. Más részt talán nem véletlenül keresnek új embereket. És itt az alkalom, hogy jelentkezz, és javítsd a biztonsági réseket :) Az oké, hogy észreveszünk hibákat, és ezt közöljük, de ebből leszűrni azt a következtetést, hogy a hirdető hagyjon fel a webtervezéssel ( és ne inkább gyakoroljon, vagy vegyen fel alkalmasabb fejlesztőket ) eléggé ellenséges. És "baszogatás". Persze sajnos már nálunk is egyre inkább szokás lehurrogni a másikat. Ne prog.hu-sodjunk el, ami a stílust illeti!
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető saze17

• Felhasználó
    • D-Labs
« Válasz #235 Dátum: 2010. december 16., 22:42:18 »
Hello roller232,
Cégem weboldal tervezéssel foglalkozik.
www.mediatime.hu

Hepp László
Tel.: 06 30 858 4579
E-mail.: hepplaszlo@mediatime.hu

Öregem, nem akarlak baszogatni, de inkább ne foglalkozz web tervezéssel!  Szétnéztem az admin paneleden (nem volt nehéz bejutni) először nem tudtam bejutni (SQL Inject) de aztán mégiscsak sikerült De a legnagyobb butaság amit el lehet képzelni, URLből el lehet érni szinte mindent :) Sok sikert a javításhoz.

Nem elérhető VargaVeronika

• Felhasználó
« Válasz #234 Dátum: 2010. december 16., 12:11:57 »
PHP fejlesztőket keresek Belgiumba!

Tapasztalt (minimum 3-4 év) PHP fejlesztőket keresünk Belgiumba, folyékony angol nyelvtudással, lehetőleg MS SQL tudással. Több pozíció is nyitva áll, kérés esetén szívesen küldök leírásokat a lehetőségekről.
Angol nyelvű, részletes önéletrajzot a veronika.varga@cvorecruitment.com e-mail címre várok.

Nem elérhető Piscatel

• Felhasználó
Arcösszehasonlító script
« Válasz #233 Dátum: 2010. november 19., 00:53:00 »
Üdvözletem óriási fejlesztésben vagyok aki tud benne segíteni honorálnám és bevenném a fejlesztésbe. Olyan webalapú scriptet keresek amely képes egy kiválasztott fényképet egy létező adatbázissal összehasonlítani. Ha tudsz a témában segíteni azonnal keress fel!

Nem elérhető mediatime

• Felhasználó
« Válasz #232 Dátum: 2010. november 17., 08:07:03 »
Hello roller232,
Cégem weboldal tervezéssel foglalkozik.
www.mediatime.hu

Hepp László
Tel.: 06 30 858 4579
E-mail.: hepplaszlo@mediatime.hu

Nem elérhető birmar2

• Tag