Szerző Téma: FTP  (Megtekintve 15941 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gery12345

• Törzstag
  • **
Re: FTP
« Válasz #103 Dátum: 2010. szeptember 01., 16:21:02 »
egyik napról a másikra jött, nem tudom, hogy tőlem vagy tőlük...
úgy oldottam meg (remélem eredményesen), hogy felmentem FTP-re és amelyik fájlnál jelezte a bajt a nod, azt átnéztem és kiszedtem belőle a nem oda való részt, majd gyorsan ftp jelszót váltottam
ezután egy gyors format és win telepítése következett (mert két nap alatt érezhetően benne volt már a gépembe is)

Nem elérhető rajmund

• Törzstag
  • **
« Válasz #102 Dátum: 2010. szeptember 01., 11:16:28 »
Töltsd le a fájlokat, nézd át hogy van-e benne obfuscated javascript, szedd ki belőle azt, vagy csak mentsd át a forráskódot egy új fájlba. Valószínűleg a gépedről szökött át a vírus, ha nem akkor bszd le a tárhelyszolgáltatót

Nem elérhető gery12345

• Törzstag
  • **
« Válasz #101 Dátum: 2010. szeptember 01., 09:56:54 »
két oldalamat sem tudom megnyitni, mert letilt a vírusírtó  :cray:
Felléptem FTP-n, hogy átnézzem a fájlokat és töröljem belőle a nem oda való részeket. azonban a fájlokat sem tudom megnyitni, mert jelez a vírusirtó itt is:
Idézet
Kártevő:
HTML/ScrInject.B.Gen vírus

Vírusirtót nem szívesen kapcsolnám ki, ha már jelez, azonban ha ubuntuval csatlakoznék rá, akkor elvileg kevesebb gondot okozhatna a vírus és törölhetném a fájlokból a hibás részt

De létezik e valamilyen más megoldás, hogy vírus irtózzam a tárhelyem? A tárhelyszolgáltató (ingyenes) azt írta, hogy kapcsoljam ki a vírusirtót, és töröljem a fájlokat  :dontgetit: (nincs friss biztonsági mentésem róluk, így ezt nem tenném)

Nem elérhető rolee.

• Törzstag
  • **
  • d(o.O)b
    • >> R <<
« Válasz #100 Dátum: 2010. augusztus 11., 22:11:56 »
Korlátozzak, megkérdeztem tőlük levélben és azt mondták korlátozzák...
Van beépített fájl kezelő használd azt (ezt mondták )

akkor oda sem megyünk :)

Nem elérhető Metts

• Törzstag
  • **
    • -
« Válasz #99 Dátum: 2010. június 21., 18:31:50 »
Srácok!

Segítsetek rajtam, mert egyszerűen már minden fájlkezelő program felhúzza az agyam. Először Total Commandert használtam, hát az katasztrófa. Aztán a Filezillát ajánlották nekem, de newhostingos tárhelyem ftp-je nem működik ezen sem. Időtúllépést ír állandóan, 100 évente egyszer sikerül rá csatlakozni. Ez így nem mehet tovább. Van normális program, ti mivel dolgoztok?

Előre is köszönöm,
Chouji

Korlátozzak, megkérdeztem tőlük levélben és azt mondták korlátozzák...
Van beépített fájl kezelő használd azt (ezt mondták )

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #98 Dátum: 2010. június 21., 18:19:02 »
mert a newhosting egy elég jó tárhely, nem gondolom, hogy ez probléma lehetne.
Én azért hagytam ott, mert kritikán aluli volt, amit műveltek a szerverrel. Időnként ugyan jó volt. De pl az új szolgáltatómnál, abplus-nál úgy kezdtem, hogy akkoriban az ftp korlátozva volt és fél perc volt a kapcsolódás. Szándékosan visszatartották, ezt emailben is megmondták, mikor rákérdeztem. Majd mikor cpanelre váltottak, akkor ez megszűnt. De lényeg, hogy tényleg lehet szerverhiba. Ha ennyi kliens lassú, szerintem nem is lehet más.
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető Keveqiah

• Globális moderátor
  • Teljes tag
  • Kisb
    • Keveqiah
« Válasz #97 Dátum: 2010. június 21., 17:00:31 »
Az extra is vezetett be anno olyan "biztonsági" intézkedéseket, vizsgálatokat FTP-re, hogy utána szinte lehetetlen volt használni. Ha meg sikerült is, nagyon lassú volt.
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
"Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika."

Nem elérhető chouji

• Tag
  • *
« Válasz #96 Dátum: 2010. június 21., 16:35:22 »
Idézet
Az időtúllépést nem feltétlen a kliens okozza. Lehet le van foglalva a neted ezért lassan közlekednek az adatok és "időtúllépés" vagy ami inkább jellemző, hogy az FTP szerver sz@r.

Az első nem valószínű, biztos, nincs leterhelve. Azt, hogy a szerver okozza-e a problémát azért nem gondolom, mert a newhosting egy elég jó tárhely, nem gondolom, hogy ez probléma lehetne.

Nem elérhető Keveqiah

• Globális moderátor
  • Teljes tag
  • Kisb
    • Keveqiah
« Válasz #95 Dátum: 2010. június 21., 16:15:35 »
Srácok!

Segítsetek rajtam, mert egyszerűen már minden fájlkezelő program felhúzza az agyam. Először Total Commandert használtam, hát az katasztrófa. Aztán a Filezillát ajánlották nekem, de newhostingos tárhelyem ftp-je nem működik ezen sem. Időtúllépést ír állandóan, 100 évente egyszer sikerül rá csatlakozni. Ez így nem mehet tovább. Van normális program, ti mivel dolgoztok?

Előre is köszönöm,
Chouji

Az időtúllépést nem feltétlen a kliens okozza. Lehet le van foglalva a neted ezért lassan közlekednek az adatok és "időtúllépés" vagy ami inkább jellemző, hogy az FTP szerver sz@r.
"Gonosz vagyok. Ez ugyebár nem hit dolga."
"Egy ember halála tragédia, ezrek halála statisztika."

Nem elérhető t.zoli

• Törzstag
  • **
  • Románia én így szeretlek
    • Játékok
« Válasz #94 Dátum: 2010. június 21., 16:02:53 »
Én sajnos csak  Total Commandert tudok...
t.zoli a nyakatekert megoldások mestere

Nem elérhető chouji

• Tag
  • *
« Válasz #93 Dátum: 2010. június 21., 15:58:30 »
Srácok!

Előre is köszönöm,
Chouji

Nem elérhető GrayWolf

• Tag
  • *
    • French Bulldog
« Válasz #92 Dátum: 2010. január 23., 13:36:47 »
kösz. telepítette ma  pórba verziót majd töröltem és most a fullos verzióm is működik. kösz.
Szeressük az állatokat!

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #91 Dátum: 2010. január 23., 13:29:35 »
Próbáld ki a próbaverziót, amit linkeltem. Ha az felmegy, és gond nélkül csatlakozni tudsz, akkor legalább ideiglenesen megoldottad. Aztán lehet keresni, hogy a másik verzióval mi a gond. Ha meg ez se jó, akkor azzal is tudod, hogy nem a tc a hibás.

Nem elérhető GrayWolf

• Tag
  • *
    • French Bulldog
« Válasz #90 Dátum: 2010. január 23., 12:40:52 »
TC 7.04a ez a verzió van meg nekem.
Szeressük az állatokat!

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #89 Dátum: 2010. január 23., 12:32:29 »
Nekem is van local mappában szintén ghisler.
Szerintem ha csak magát a fájlt hozod létre neki, akkor már tudja írni. Feltéve, hogy tényleg nem létezett előtte valahol máshol.
Mert ha nem az a baja, hogy nincs, hanem, hogy olyan helyen van, ahol mégse írható, akkor ez nem segít. De nekem azért furcsa az egész, mert nem nyúltam semmi extra beállításhoz. És simán felment az ini is. De lehet, hogy más TC verziónk van. Neked milyen? Én netről szedtem egy próba verziót.
http://www.totalcommander.hu/letoltes/total-commander