Szerző Téma: Munkát keresek  (Megtekintve 565 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
Re: Munkát keresek
« Válasz #7 Dátum: 2010. július 11., 12:33:57 »
vagy keress magad mellé egy designert.
Bizony. Nem kell érteni a designhoz, Gondolom melóhelyeken is van külön designer. De így online munkát vállalva nem jó közhírré tétetni, hogy külön keressenek a munkaadók designert. Ha már eleve van nekik, akkor szerencséd van. Egyéb esetben jó, ha beszervezel egyet magadnak. Vagy valami gyenge designt összedobsz, és annyival olcsóbban is adod. Na de elkalandoztunk, szóval az eredeti téma
Távmunkában, rövid határidőn belül vállalom PHP, MySQL alapú weboldalak elkészítését. Design-el nem foglalkozok, meglévő design mellé készítem el a megrendelő elvárásai alapján a teljes weboldalt.
Bármilyen weboldalt elkészítek, admin felülettel, online szerkeszthetőség, stb.

Érdeklődni üzenetben!
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető ratoc

• Globális moderátor
  • Törzstag
« Válasz #6 Dátum: 2010. július 11., 12:10:27 »
A design fontos része egy weblapnak. Ha egy átlag ember megkeres egy munkával, hogy neki kell egy komplett weboldal, akkor nem mondhatod azt neki, hogy bocsi, keress magadnak designert, mert én csak kódolni vagyok hajlandó. Egyből ott is hagy. Ha csak programozásban vagy jó, foglalkozz rendszerprogramozással, vagy keress magad mellé egy designert.

Nem elérhető Viz

• Tag
  • *
« Válasz #5 Dátum: 2010. július 11., 10:57:47 »
Szerintem ez elég rossz hozzáállás, aki weblapot szeretne, az nem félmegoldást fog keresni, elég egyértelmű, hogy olyan emberrel fogja megcsináltatni, aki komplett designal együtt készíti el.
Nem tehetek róla, hogy utálom a design-olást, mert csak kínszenvedés és nincs hozzá tehetségem. Ez nem rossz hozzáállás, nem tehetek róla, hogy csak a programozásban vagyok jó.

Nem elérhető ratoc

• Globális moderátor
  • Törzstag
« Válasz #4 Dátum: 2010. július 06., 01:40:19 »
Távmunkában, rövid határidőn belül vállalom PHP, MySQL alapú weboldalak elkészítését. Design-el nem foglalkozok, meglévő design mellé készítem el a megrendelő elvárásai alapján a teljes weboldalt.

Érdeklődni üzenetben!

Szerintem ez elég rossz hozzáállás, aki weblapot szeretne, az nem félmegoldást fog keresni, elég egyértelmű, hogy olyan emberrel fogja megcsináltatni, aki komplett designal együtt készíti el.

Nem elérhető Viz

• Tag
  • *
« Válasz #3 Dátum: 2010. július 05., 19:10:03 »
azt hittem van már ilyen topik :D amúgy weblabornak is van ilyen része, eléggé "forgalmas" egy hely, oda is elküldhetnéd ezt.
Én nem találtam ilyet.
Köszi a tippet, vacsora után megy fel weblaborra. :)

Nem elérhető Semmu

• V.I.P. tag
  • Teljes tag
  • Akinek semmi sem tetszik :D
    • [készülõben]
« Válasz #2 Dátum: 2010. július 04., 22:57:38 »
azt hittem van már ilyen topik :D amúgy weblabornak is van ilyen része, eléggé "forgalmas" egy hely, oda is elküldhetnéd ezt.

Nem elérhető Viz

• Tag
  • *
Munkát keresek
« Válasz #1 Dátum: 2010. július 04., 16:43:02 »
Nyitok egy témát, hogy ne mindenki a Munkát ajánlok topic-ba írja ilyen jellegű hozzászólásait. :-)

Kezdeném is:

Érdeklődni üzenetben!