A html-ekről annyit hogy én úgy tanultam hogy <nyitótag> </zárótag>
Igen ez így van, de például sortörést sem <br></br> -ként írod. Akkor van külön záró tag, ha a kettő között tartalom lehet. Még a html4 -ben nem volt semmilyen záró tagja az <input> -nak. xhtml-ben jött, hogy legyen <tag /> a lezárás akkor, ha nincs zárótag. xml-re alapozva a <tag></tag> is helyes, csak épp hosszabb, felesleges és tényleg nem szokták így írni.
mivel a kód eredetileg erről az oldalról lett leszedve, nem értem hogy miért érzek is gúnyt a válaszoidban.
Abban a cikkben is hibásan van pár dolog, de nem szintaktikai hibás. Ami a cikkben is hibás, és szólunk érte, az azért van, hogy te ne kövesd el a hibát. Szépséghibák. Illetve a session_register -t ma már tényleg nem használják. És egyszerűbb is a tömbös értékadás.
Sztem ezért vagyok türelmetlen ehhez az egészhez 1 kicsit jobban mint kellene. Sajnálom. Nem azért vagyok itt hogy magam oljak meg dolgokat! Az hogy a html hibás arról nem tehetek az az eredeti maradt!
Pontosan ennek köszönheted a gúnyt az üzeneteimben. Egy részt a hibáid ahol </<br> és hasonló elírások vannak, az eredetiben nem voltak. Az idézőjeles megjegyzésemet nem szántam gúnyosnak. Csak jó tanácsnak a te érdekedben. És nem is azért vagy itt, hogy mások oldják meg a dolgokat

Hanem pont azért, hogy magad. Segítséggel. Csak a türelmetlenség mellett azt sem fogadod meg, amit tanácsolunk. Vagy elsiklasz felette. Én már több olyan dolgot mondtam, amit figyelmen kívül hagytál. Pedig sokszor igen hosszú kommentben írtam körül a problémát és megoldást. Bár ezt a "nem azért vagyok itt" mondatodat nem értem. Lehet másképp érteted, mint ahogy én értelmeztem. Akkor elnézést kérek. De ha jól értettem, akkor tényleg le kéne lassítanod. És nem a basic és assembly tudás számít itt most. Azt nem tudjuk, mihez mennyire értesz. Csak a jelenlegi reakciókból és üzenetekből tudunk megítélni.
Nagyon eltértünk a tárgytól. De muszáj volt leírnom. Szóval folytasd a logint bátran. Csak ne akkora tempóval, hogy közben az alap dolgokat sem érted, hogy mit miért. Meg kell emészteni a megszerzett tudást. Anélkül nem jó tovább menni, mert hát a rossz emésztés csúnya dolgokat szül.

Amúgy minket se nagyon tanított senki.