Eredetileg a $session['user']['nev']-el volt a "módosítás helye" de így sem és úgy sem megy! pedig a múltkoriba ment, arra gondoltam hogy az aktiv néven fut majd a regisztrálás ideje, az utlog pedig marad az eredeti funkciója. igaz akkor most ez hülyeség volt beírnom hisz az "aktiv"ot nem kell ezesetben frissíteni.
De majd csak ki kell törölnöm, az utlog sem változik ami egyébként a 'online userek' hez kell.
Azt nem tudtam hogy a második paramétere 1általán létezik azt hiszem a scriptnek a része volt.
Az viszont biztos hogy az update így működne. Még egy kérdés: aktiv=now() az most egyébként mi lenne? Ez még zavaros pedig a korábbi scriptben ez volt használva!
Elküldve:: 2010. Június 17. 17:22:54
Nagyon fajin, most nem jut el a lap.php-ra a belső lapra de frissíti a belépendő (mert nem ereszt be) user adatait. Nem tudom hogy jó helyen van a while ciklus 1általán? Mindenféleképp hülyeség jön ki, vagy beereszt és nem írja ki a nevet, vagy kiírja de mindenkit beereszt. Újjab zsákutcába futottam.A regisztrálatlan userek belépését most ellenőriztem, elsőre nem hittem hogy baj van vele.Csak már megint micsoda? Esetleg bejelentkezés után szedjem össze az user adatait? (más nem jut az eszembe mint hibalehetőség kerülése).
Elküldve:: 2010. Június 17. 18:21:18
Van egy tippem hogy hol a hiba, mégpedig a log.php-ben van és kétszer van olyan hogy belépés-rész, ott az 1ik létrehoz login nevű változót amit ellenőriz az progi eleje, ha a másik belépösrész futott le ami viszont nem hozott létre olyan változót akkor kidob viszont 2.nak már az fut le ahol létre is hozza a változót és beenged. Már variáltam hogy mind2 létrehozza a változót de akkor nem enged be sehogy sem, ha viszont mind2nél kiszedem, akkor meg mindenkit beereszt. Nem jutok el a megoldásig.Hol van a hiba?