Nem tudom hogy hogyan csináltam, de szerintem már nem is gogok rájönni.

Viszont megoldottam magamnak, hogy manuálisan menjen.
Csináltam magamnak bele egy két plusz funkciót.

Szerintem tök jó lett. Azon gondolkozom, hogy csinálok egy demó oldalt, hogy ti is meg tudjátok majd nézni.
Csak a Wysiwyg részével szórakoztam, mivel azt használom, de szerintem tök jó lett.
Csináltam bele olyat, hogy ha írok a mezőbe, és kilóg a mezőből a szöveg. akkor nyúlik vele együtt a frame, és ha visszatörlök, akkor meg visszamegy.
Nekem ez azért jó, mert így jól átlátható a tartalma, sé ah kicsi szöveg van benne, akkor meg nem takarja el a fél oldalt.
Ezek után viszont a hosszabb szövegeknél ha valamit formázni akartam , akkor mindíg fel kellett tekernem az oldal tetejére, a kapcsolótáblához.
Ezt úgy oldottam meg, hogy ha elmegyek az oldal tetejétől, és már kimenne a képből a kapcsolótábla, akkor átállítotom a position tulajdonságát fixed top 0 -ra, így jön vele lefelé, ha meg felmegyek, akkor az oldal tetejétől eredeti helyére megáll, és ott ragad, ez meg azért jó, mert nem fog belelógni a nála fentebbi menübe logóba.

Aztán raktam még bele egy plusz gombot. Megcsináltam hogy ne csak Undo, hanem Redo is legyen.
Meg miután a régi pre tagos módszerrel nem lehetett megoldani, hogy a forrás látszon megírtam hát magamnak azt a gombot, amivel
ez is megoldható.
Röviden annyit csinál, hogy lecseréli a frame-t egy textarea -ra, és azt a frame forrásával tölti fel.
Majd ha megint kattintok, akkor vissza az egész, de a frame tartalma a textarea forrásával lesz feltöltve. Szóval amit a textaarea -ban módosítok, az lesz a frame-ben is, csak éppen nem forrás, hanem kimenetként.
A régi CSS -betöltös problémát is megoldottam magamnak, habár azon még lehetne mit javítni.
Úgy oldottam meg, hogy betöltök egy <link> tagot a frame-be, amit a .css -fájlomat hívja meg, így a frame tartalma a .css -emnek megfelelően lesz formázva.
Ezzel csak annyi a baj, hogy ha törölgetek a frame-ben akkor ezt is ki tudom szedni. De ez már szinte mindegy, mivel ha tudom hogy ez van, akkor arra felé óvatosan törölgetek, meg amúgy is vissza lehet vonni.

Szóval tök jó lett.

Ha érdekel valakit, akkor írjon ide, és akkor csinálok egy "demó"-t neki, hogy milyen lett.