Na akkor ostantól tényleg kritikus vagyok! xD
Azzal a betöltési módszerrel ezek a bajok akadtak, amit te írtál hozzá:
- vagy szöveget illesztek bele, vagy css-t de a 2 eggyüt nem megy.

- ha a css-t választom, akkor órákig tart, mire bejön a keditor, és nem valószínű hogy azért, mert olyan lassan hozná be az oldalt.

- és amit pláne nem értek, hogy a css kódnak nem megfelelően hozza be a framet. tehát pl az én css fileom szerint a háttér fehér kellene legyen, ezzel ellentétben valami sötét szürke szerű volt.
Vannak ilyen furcsaságok benne. Na már most én ezt a probléma sort megpróbáltam egy egyéni megoldással áthidalni, ami részben jó lehetne.
még pedig így:
a szöveg elé, amit be akarok illeszteni hozzáfűzöm a css sorokat a <style> tagek között. és ezt illesztem be a frame be. na már most ez így megy is és jól formáz. egészen addíg jó is lenne, amíg mondjuk visszanem törlök szöveget az elejéig, mert akkor kitörli az ott szemmel nem látható stílus beállításokat is, és onnéttól nem megy.

Mit tanácsoltok, hogyan oldjam meg hogy a frameben a saját css -em szerint legyen az előnézet, de a szöveget is be tudjam tölteni a mezőbe, az oldallal együtt?
Vagy hogyan oldjam meg, hogy a <style> tages részt ne tudja kitörölni aki használja?
Előre is köszönöm az ötleteket.