Szerző Téma: CodeNet Ötletbörze  (Megtekintve 13255 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
Re: CodeNet Ötletbörze
« Válasz #126 Dátum: 2010. június 13., 14:15:44 »
Szerintem egyáltalán nincsen szükség karmarendszerre. Több értelmét látom a hozzászólásokhoz egy köszönöm/hasznosnak találom gombot kitenni és azokat a kommenteket, amit sokan jelöltek így meg, esetleg ki is lehetne emelni megkülönböztető színnel és/vagy kereséskor nagyobb súllyal figyelembe venni.

Nem elérhető rajmund

• Törzstag
  • **
« Válasz #125 Dátum: 2010. június 13., 14:13:54 »
De lehetne egyszerűbben is, pl ha a pozitív karma x-el nagyobb mint a negatív, akkor pozitív karma adásonként elkezd csökkenni a negatív, de ha a negatív nagyobb x-el, akkor ne lehessen karmát osztani. Igazából, ha warner bele tud nyúlkálni a fórumba, akkor sztem nem lenne nagy munka, bár nem tudom.

Nem elérhető tbence

• Globális moderátor
  • Teljes tag
    • TBence.hu
« Válasz #124 Dátum: 2010. június 13., 14:01:40 »
Hát, érdekes, de szerintem nem éri meg a belefektetendő munka. Habááár, nekem kedvezne a dolog  ::)

Nem elérhető rajmund

• Törzstag
  • **
« Válasz #123 Dátum: 2010. június 13., 13:51:23 »
Éééés... ahoz mit szólnátok, ha lenne egy olyan karmarendszer, ami a negatív karmákat eltörli egy idő után? Pl ha sok ideje csak poziítív karma jön, akkor a negatívokat elkezdi törölni. És ezzel lehetne honorálni a megváltozott embereket.

Esetleg olyan is lehetne, hogy túl sok negatív és kevés pozitív karmával rendelkezők ne oszthassanak karmát, gondolom hogy keveseket érdekel ez a karmázás, de milyen idegesítő már, hogy egy gyerek aki nem is ért semmit az egészhez, felregisztrál csak egy topic miatt, kér egy teljes kódot, majd ha segítenek, ha nem lebunkózza őket, leoszt egy pár karmát, és még esetleg felvág azzal, hogy bezzeg máshol "segítettek" neki...

Nem elérhető <madbence />

• Teljes tag
  • Twitterista :)
    • Blogom
« Válasz #122 Dátum: 2010. június 12., 23:57:25 »
képfeltöltés az most is van :)
a próbaszerver azt hiszem fölmerült, de a túl sok korlátozás miatt nem biztos, hogy érdemben lehetne használni a programokat, így ezt nem támogattuk annyira.
mi chuck norris email címe? gmail@chucknorris.com
Blog: napszemuvegbe.tumblr.com
Twitter: twitter.com/madbence

Nem elérhető rajmund

• Törzstag
  • **
« Válasz #121 Dátum: 2010. június 12., 23:21:46 »
Lenne 2 hülye ötletem, gondoltam megér 1 próbát:

Lehetne csinálni egy virtuális próbaszervert, ahol mindenki kipróbálhatná a programjait, és az adatbázisait. Persze ehez igen magas szintű biztonsági korlátozás kéne, de sztem megoldható. Továbbá ugyanezen a szerveren lehetne (limitált) kép- és fájlfeltöltést létrehozni. Hogy ez miért jó? Mert az összes codeneten található hivatkozás megmaradna, és egyszerűbb lenne a demók bemutatása is, meg ha már kódokat osztunk meg egymással, akkor why not?:D

Lehetne egy olyan részleg/csapat/akármi, ami feladata a web új és összetettebb, érdekes lehetőségeivel(új képkezelési könyvtárak, 3d képkezelés, ajax, html5, stb). Hogy miért lenne jó? Érdekes(és egyedi) scriptekkel, gyorsított munkamenettel bővítenénk a kódokat, továbbá befedhetnénk a php hiányosságait. Esetleg csinálhatánk internetes botokat, igazából az egészet tesztelés céljából.

Nem elérhető rajmund

• Törzstag
  • **
« Válasz #120 Dátum: 2010. május 31., 17:13:53 »
Elolvastam, akkor az új főleg GD-vel és egyébb képkezeléssel foglalkozó programjaimat már a codenetnek szentelem :D

Nem elérhető Semmu

• V.I.P. tag
  • Teljes tag
  • Akinek semmi sem tetszik :D
    • [készülõben]
« Válasz #119 Dátum: 2010. május 31., 16:29:34 »
jajj, épp múltkor ezen gondolkodtam, h tök király lenne, ha az oldal nem csak a codenet-tel meg a közösséggel foglalkozna, hanem pl magával a programozási nyelvekkel (ami ugye még leginkább csak php)
szal pl lennének hírek az új verziókról, újdonságok, meg érdekességek.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #118 Dátum: 2010. május 31., 15:56:39 »
Nekem egy kérdésem lenne, gondolom fennt van a honlapon, de holnap vizsga és nem akarok keresgélni(bocsi xD), szóval mi az a codenet? Mitől lesz más mint a phpstudio?
Ld. témanyitó hozzászólás.

Nem elérhető rajmund

• Törzstag
  • **
« Válasz #117 Dátum: 2010. május 31., 15:55:51 »
Nekem egy kérdésem lenne, gondolom fennt van a honlapon, de holnap vizsga és nem akarok keresgélni(bocsi xD), szóval mi az a codenet? Mitől lesz más mint a phpstudio?

Nem elérhető Semmu

• V.I.P. tag
  • Teljes tag
  • Akinek semmi sem tetszik :D
    • [készülõben]
« Válasz #116 Dátum: 2010. május 31., 15:55:43 »
skinezhetőséget annyira nem nehéz megcsinálni, hisz ha az oldal felépítése nem változik, akkor csak egy-két adott részletet kell átrajzolni.
pl az oldalsávban egy box, egy hozzászólás, a menü, meg ilyenek.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #115 Dátum: 2010. május 30., 19:42:23 »
Nem 1 kaptafára készülő sablonokat szeretnénk. A jelenlegiek se ilyenek.

Amúgy persze, idővel majd lesz több template is az oldalon. De első körben nem az a legfontosabb, hogy lehessen mondjuk 6 közül is választani :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 30., 19:47:35 írta Warner »

Nem elérhető NoNametheone

• Tag
  • *
« Válasz #114 Dátum: 2010. május 30., 19:34:41 »
ok. nem szóltam :D nem tudtam hogy ilyen melós :D gondoltam csak egy érték az adatbátisban.. és azt minde képnevébe belefűzi és eszerint jelenik meg a kép....
Mindenkinek van valami jó aláírása, nekem miért nincs?

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #113 Dátum: 2010. május 30., 19:18:43 »
Ha megírod a markupot (legyen valid xhtml strict), meg a css-t, tehát nekünk már nincs vele dolgunk, akkor szívesen vesszük, és választható lesz egész biztos.
1) Az kevés, ha valid strict. Legyen IE kompatibilis is minimum 7-es verzióig :)
2) Akkor azt a nekünk már "nincs vele dolgunk" részt ezek szerint te fogod megcsinálni MadBence. :P Attól, hogy megvan a markup, a munka java még hátra van, hogy minden modulra implementálni kell az új template-et.

Nem elérhető <madbence />

• Teljes tag
  • Twitterista :)
    • Blogom
« Válasz #112 Dátum: 2010. május 30., 19:04:53 »
Ha megírod a markupot (legyen valid xhtml strict), meg a css-t, tehát nekünk már nincs vele dolgunk, akkor szívesen vesszük, és választható lesz egész biztos.
mi chuck norris email címe? gmail@chucknorris.com
Blog: napszemuvegbe.tumblr.com
Twitter: twitter.com/madbence