A saját oldalt ( Aldomaint ) én javasoltam, így én ma is tartom, hogy az jó ötlet
a pontozásos módszert, ami prog.hu -n működik, én nem tartom olyan jó ötletnek itt bevezetni. Elfajulhatna a dolog, és az lenne, mint prog.hu -n, hogy a pontokért mindent. motivációnak motiváció, de szerintem mindenki önmagáért töltsön fel programot, és segítsen másnak. ne a pontokért.
A karma meg olyan, igazán nem használjuk ki. Én pl lehurrogni nem szeretek. Talán ezért nem hurrogtak le még engem sem, nem tudom. De kisebb háborúba megy át néha a karmaosztogatás. Volt már rá példa. "Lehurrogtál? hogy merted. Most visszakapod. - Visszahurrogtál, kellett ez neked? Most újra lehurroglak. - Te is lehurrogtál? Hát most kapsz 15 lehurrogást. Neszeneked. " És az már inkább lehangoló lehet szerintem, ha valaki azt látja, hogy "de XY-t tapsolták, és alig segített, én meg sokat segítettem" Mondom ezt én 136 karmával az élen. Bizonyíték az őszinte véleményre
A kategóriákról, és licencről az a véleményem, hogy maradhatna egy phpstudios is, és aki nincs otthon licencekben, de szeretne egyet, az betenné a studiósat. Ezt leginkább az írottakra értem. Tehát valamilyen szinten még maradhatnának a kategóriák. Program listázásnál meg mindenképp jó, ha ott van, hogy írott, vagy fordított, vagy akármilyen.
Plusz észrevettem, hogy sokan feltöltenek programot, beteszik a licencet, és ahol az van, hogy "ha nem töltöd ki, akkor töröld ki", azt ott hagyják. Talán tisztább lenne egy olyan, hogy egy űrlap segítségével megadják az adataikat, és visszakapják egy textarea-ban a generált licence-t, amit beilleszthetnek, ha nincs sajátjuk.