Ok, az előbbi hibára megvan a megoldás. Minden frankó...lenne..hogyha az aktiváló mail-t megkapnám. PhpMyAdminban látom a regisztrációt, de mailt azt nem kapok. citromailes rendszerre küldtem.
Ötlet???
Nos. Citromailre nem küldi el a rendszer az aktivációs mailt. Átolvastam nagyjából a fórum erre vonatkozó részeit, és csináltam egy gmailes fiókot. Arra másodpercek alatt megkaptam. Úgy hogy újabb tapasztalat citromalre nem megy a mail. Ha tudjátok miért nem akkor hallgatom.
Időközben újabb megoldásra keresem a választ. Az aktivációs linkre kattintva "kiszolgáló nem található" oldal jön be. Olvasom időközben a fórumot hátha találok rá választ h lehet megoldani, de ha valaki gyorsabb nálam és tudd segíteni akkor megköszönöm.
A hiba megoldására ezidáig a következő lépéseket tettem meg:
- ellenőriztem a PhpMyAdmin-t, az activate- mező Alapértelmezett oszlopban értéke 0(nulla). Mint irtam egyenlőre tanulom, ha rosszat néztem sugjatok csak.
- a fórum hsz-ban olvastam h szerintetek az összeköttetés rossz. ezzel mire gondoltok?
- "Ha az activate mezőnek értéke van (és nálad van), akkor nem lett még aktiválva az a user. Tehát már az se fut le, fölösleges is bejelentkezéssel próbálkozni. Szerintem az oldal ahova irányítod az embereket nem hívja meg az aktiváló eljárást. - hol is található az az érték?
- freewebes oldalon van az oldal.
- config.php csak annyira lett piszkálva amennyi utasítás volt. az elérési útvonalak látványként jók. Szóval nem igazán tudom.
Keresem a megoldást, de várom a gyorsabb reagálást ha van.
Köszönöm
Elküldve:: 2010. Május 05. 08:11:18
Bocsi h igy egymás után írok de nem igazán látom hol lehet módosítani a bejegyzésemen, bár lehet azt csak magasabb szintü felhasználók tehetik. Mindegy.
A aktiváló levélben a link igy néz ki:
http://vsgroup1.fw.hureg.php/?activate=3;befhjkmoqrstuwxzFHJLNQST145690fura nekem ez a link, tekintve a honlap és a reg.php között nincs / jel, ez számít valamit?
ok visszavonom aktiválási hibámat...megtaláltam az okát. Most h néztem a bejegyzésem. a / jel a php után került. áthelyezés után sikeres az aktiválás. megyek megnézem hogy és hol lehet ezt kijavitani.