Szerző Téma: LoginSys  (Megtekintve 83945 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető exchange

• Felhasználó
    • ALMASIWEB.HU
Re: LoginSys
« Válasz #969 Dátum: 2010. július 26., 20:18:56 »
Helló!
Jó kis program ez a LoginSys. csak nem teljesen működik ezt írja:

Hiba lépett fel

A Profilok szerkesztése csak regisztrált tagok számára elérhető!

de bejelentkezés után és sikeresen regisztrácó és aktíváció is megtörténik. légyszi segítettek? http://almasiweb.hu/login.php és a bejelentkezés is jó de más műveletet nem enged.
Elküldve:: 2010. Július 23.  17:11:08
Továbbá még egy kérdés hogy lehet bővíteni a menüt hogy egyéni oldalak is csak a belépés után lehesen megtekinteni?

Nem elérhető vargasandor01

• Felhasználó
« Válasz #968 Dátum: 2010. május 05., 12:11:14 »
Köszi, ki is próbálom remélem sikerül.

Kipróbáltam. Létezik, hogy most meg nem érkezik meg az aktiváló mail???

Mondjuk szerintem nincs köze a kettönek egymáshoz, de azért megkérdem.
Ezidáig a gmail-re percek alatt megjött, most már 20perce nem érkezik. Remélem csak késik a posta:D

Egyedül a per jelet raktam oda a végére. A regisztráció szerint elküldte a levelet, és a phpmyadmin-ban is felvette a usert.
Előfordulhat, hogy többször törölt és újra használt(tesztelt) emailfiókra nem megy a aktiváló mail?

« Utoljára szerkesztve: 2010. május 05., 12:41:32 írta vargasandor01 »

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #967 Dátum: 2010. május 05., 12:07:39 »
ok visszavonom aktiválási hibámat...megtaláltam az okát. Most h néztem a bejegyzésem. a / jel a php után került. áthelyezés után sikeres az aktiválás. megyek megnézem hogy és hol lehet ezt kijavitani.

config.php
Kód: PHP
  1. // Oldalad főoldalának abszolút elérése
  2. $url = "http://teoldalad.hu/";
Itt per jellel végződjön.

Bocsi h igy egymás után írok de nem igazán látom hol lehet módosítani a bejegyzésemen, bár lehet azt csak magasabb szintü felhasználók tehetik.
Csak egy ideig van lehetőség módosításra.
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

• Felhasználó
« Válasz #966 Dátum: 2010. május 05., 11:14:59 »

Ok, az előbbi hibára megvan a megoldás. Minden frankó...lenne..hogyha az aktiváló mail-t megkapnám. PhpMyAdminban látom a regisztrációt, de mailt azt nem kapok. citromailes rendszerre küldtem.
Ötlet???

Nos. Citromailre nem küldi el a rendszer az aktivációs mailt. Átolvastam nagyjából a fórum erre vonatkozó részeit, és csináltam egy gmailes fiókot. Arra másodpercek alatt megkaptam. Úgy hogy újabb tapasztalat citromalre nem megy a mail. Ha tudjátok miért nem akkor hallgatom.

Időközben újabb megoldásra keresem a választ. Az aktivációs linkre kattintva "kiszolgáló nem található" oldal jön be. Olvasom időközben a fórumot hátha találok rá választ h lehet megoldani, de ha valaki gyorsabb nálam és tudd segíteni akkor megköszönöm.
A hiba megoldására ezidáig a következő lépéseket tettem meg:
- ellenőriztem a PhpMyAdmin-t, az activate- mező Alapértelmezett oszlopban értéke 0(nulla). Mint irtam egyenlőre tanulom, ha rosszat néztem sugjatok csak.
- a fórum hsz-ban olvastam h szerintetek az összeköttetés rossz. ezzel mire gondoltok?

- "Ha az activate mezőnek értéke van (és nálad van), akkor nem lett még aktiválva az a user. Tehát már az se fut le, fölösleges is bejelentkezéssel próbálkozni. Szerintem az oldal ahova irányítod az embereket nem hívja meg az aktiváló eljárást.
- hol is található az az érték?

- freewebes oldalon van az oldal.

- config.php csak annyira lett piszkálva amennyi utasítás volt. az elérési útvonalak látványként jók. Szóval nem igazán tudom.

Keresem a megoldást, de várom a gyorsabb reagálást ha van.

Köszönöm
Elküldve:: 2010. Május 05.  08:11:18
Bocsi h igy egymás után írok de nem igazán látom hol lehet módosítani a bejegyzésemen, bár lehet azt csak magasabb szintü felhasználók tehetik. Mindegy.

A aktiváló levélben a link igy néz ki:
http://vsgroup1.fw.hureg.php/?activate=3;befhjkmoqrstuwxzFHJLNQST145690

fura nekem ez a link, tekintve a honlap és a reg.php között nincs / jel, ez számít valamit?

ok visszavonom aktiválási hibámat...megtaláltam az okát. Most h néztem a bejegyzésem. a / jel a php után került. áthelyezés után sikeres az aktiválás. megyek megnézem hogy és hol lehet ezt kijavitani.

• Felhasználó
« Válasz #965 Dátum: 2010. május 04., 23:59:17 »
Sziasztok,

Ok, az előbbi hibára megvan a megoldás. Minden frnakó...lenne..hogyha az aktiváló mail-t megkapnám. PhpMyAdminban látom a regisztrációt, de mailt azt nem kapok. citromailes rendszerre küldtem.
Ötlet???

Ja, és láma vagyok, kb 1hete forgatom a PhP-t, SQL-t és hasonlót, de gyorsan tanulok.

• Felhasználó
« Válasz #964 Dátum: 2010. május 03., 16:06:12 »
Sziasztok

A kövektező hibaüzenetem, tudd valaki segiteni?

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /disk/raid28/v/s/vsgroup1/config.php on line 136
MySQL nem elérhető!

előre is kösz

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #963 Dátum: 2010. április 06., 23:34:32 »
Nem, ez az atw baromsága:
http://phpstudio.hu/forum/index.php/topic,3467.msg75076.html#msg75076
Elküldve:: 2010. április 06.  23:31:42
Szóval registration.php -ben kell ezt:
  1. print('<form name="register" action="' . $_SERVER["REQUEST_URI"] . '" method="post" target="_self">'

erre cserélni:
  1. print('<form name="register" action="" method="post" target="_self">'
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #962 Dátum: 2010. április 06., 23:04:03 »
Ez esetben rosszul konfiguráltad. Te látod mit akar betölteni mi helyett.

Nem elérhető superman

• Felhasználó
« Válasz #961 Dátum: 2010. április 06., 22:51:43 »
Igen hiányzott egy "-jel. Most szépen betölt mindent, de regisztráció után egy nemlétező lapot akar betölteni ("Az oldal tulajdonosa még nem töltötte fel a kezdőlapját!" - atw-s honlapon).

Nem elérhető superman

• Felhasználó
« Válasz #960 Dátum: 2010. április 06., 22:32:39 »
A config.php 58. sorában van a baj. nyisd meg, és keresd meg hogy hol hiányzik egy " jel.

Köszi, annyira én is értek ehez, csak nem tudtam okos dolog-e először belepiszkálni. Köszi tbence:)

Nem elérhető tbence

• Globális moderátor
  • Teljes tag
    • TBence.hu
« Válasz #959 Dátum: 2010. április 06., 21:38:27 »
A config.php 58. sorában van a baj. nyisd meg, és keresd meg hogy hol hiányzik egy " jel.

Nem elérhető superman

• Felhasználó
« Válasz #958 Dátum: 2010. április 06., 21:34:57 »
Sziasztok!
ÕÕÕ az a gond, hogy bármelyik oldalt megpróbálom betölteni a tárhelyen ( akár a config.php-t) ezt a hibát kapom:
" Parse error: syntax error, unexpected '"' in /config.php on line 58 "
Már átnéztem 2-3x a readme-t de szerintem jól csináltam minden...

Nem elérhető tbence

• Globális moderátor
  • Teljes tag
    • TBence.hu
« Válasz #957 Dátum: 2010. január 19., 18:11:57 »
Hát ez a kettő dolog megvan a Reloginban, esetleg nézz rá hogy ott hogyan van megoldva, és hasznosítsd a dolgot. :)

Nem elérhető Winti

• Felhasználó
« Válasz #956 Dátum: 2010. január 19., 17:57:05 »
Hellótok!

Nekem lenne két kérdésem. Remélem tudtok segíteni. Na szóval, ebben a login rendszeren, hogy lehet olyat csinálni, hogy a tagoknak "rangot" adni. Illetve azt hogy lehet megcsinálni, hogy kiírja a bejelentkezett felhasználókat?

Nem elérhető tanulo

• Tag
  • *
« Válasz #955 Dátum: 2010. január 12., 18:12:32 »
Ez nem rossz így csak itt meg az a probléma hogy ugye mindenhol ahol belépés van ott a menu.php t használja a program és ha átírom akkor mindenütt csak a vedett.php ra fog irányítani viszont nekem több védett oldalam is lesz.Ha esetleg a vedett1.php ra indul akkor akkor ugyancsak egy hiba oldalra jut bejelentkezés nélkül és ha ezt a megoldást használom akkor a vedett.php ra fog kerülni a vedett1.php helyett.
Nemlehet valahogy megjegyeztetni honnan indult az user?
Elküldve:: 2010. Január 12.  17:43:04
Sikerült megoldanom.
Csináltam egy menu1.php t és ahogy Iisti mondta az actiont átírtam és ezt a menu1.php t includoltam a belépő felületre most már működik.

köszi Isti
Tanuló