Szerző Téma: LoginSys  (Megtekintve 83772 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető t.zoli

• Törzstag
  • **
  • Románia én így szeretlek
    • Játékok
Re: LoginSys
« Válasz #939 Dátum: 2009. december 27., 22:52:25 »
Lehet félreírtál valamit...
t.zoli a nyakatekert megoldások mestere

Nem elérhető szmario

• Felhasználó
« Válasz #938 Dátum: 2009. december 27., 19:42:01 »
na jo... hihetetlenül béna vagyok..., de nagyon megköszönném, hogyha valaki segítene. Ezt a LoGiNRendszert szeretném használni a honlapomon, ATW-s vagyok, de két hiba üzenetet ír... bemásolom mind a kettőt:

Warning: main(login/sources/basic.php): failed to open stream: No such file or directory in /login/menu.php on line 36

Fatal error: main(): Failed opening required 'login/sources/basic.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /login/menu.php on line 36

ez a kettő., szerintem az elérési úttal van a gond, de nem tudom mivel, hogy nem értek hozzá...
hogyha kell a config.php tartalmát bemásolom majd...
ja, és még annyit, hogy ezt a menu.php-nál irja:D remélem segitetek, előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket!

Nem elérhető Isti861

• Törzstag
  • **
    • BikaTorrent Tracker
« Válasz #937 Dátum: 2009. december 11., 15:11:24 »
az átalakított forráskódot másold be nekünk !

Nem elérhető tanulo

• Tag
  • *
« Válasz #936 Dátum: 2009. december 11., 14:32:05 »
sziasztok

kellene egy pici segítség.

Átalakítottam a loginsys reget,és valamiért minden email címre azt írja hibának"sajnos  az email cím már foglalt"
Van valakinek ötlete hol lehet a hiba egyáltalán mely sor-ok felelősek az email cím foglaltságát illetően?

Köszönöm
Tanuló

Nem elérhető deejay94

• Tag
  • *
  • diák
    • Oldalam
« Válasz #935 Dátum: 2009. november 26., 18:36:18 »
(16.58.27) magyar01: cső
(16.58.32) a.k.a. Peti [WannaBe]: hella
(16.58.38) magyar01: tudnál segíteni a loginsys-ban??
(16.58.51) magyar01: van a modify.php-ban a születésnap mező
(16.59.06) magyar01: és én hozzászeretném adni a regsiztrációhoz is a mezőt
(16.59.09) magyar01: de nem tudom
(16.59.24) magyar01: kértem rimelek segítségét
(16.59.34) magyar01: de ő asszonta csináljam meg egyedül
(16.59.47) magyar01: én meg nem bírom
(17.01.56) magyar01: na lépek cső

Igen. A resistration.php-ban csinálj egy olyan input-ot aminek a neve hasonló a többihez képest (pl.: register_nick ---> register_birthdaytime vagy hasonló)
Keress rá a programban CTRL+F-fel, hogy találkozol e máshol a register_nick-kel és ha igen, írd a sor végére, a register_birthdaytime-t.
menj a source/register-ben és abban a sorban ahol INSERT... van, írd a sor végére azt amit kell...

kész is van..

Ez mind szép és jó. Ezeket meg is csináltam, de nem működik. A többi mező amit hozzáadtam a reghez az működik. Egyedül a születésnap nem. Légyszíves próbáld már meg a regisztrációba beilleszteni, hogy tökéletesen működjön. Ja és légyszíves máskor ne illeszd be a fórumba a privát beszélgetésünket.

======================

Okés. Azon leszek.

A nincs nagy úr.....

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #934 Dátum: 2009. november 22., 19:34:41 »
Elég részletesen leírtam. Nem tudom jobban.
De látom GrayWolf már be sem mered másolni azt, amit csináltál és nem működik.
Úgy viszont nem is lehet segíteni, ha nem látjuk hogy módosítottad a fájlokat. Ha úgy, ahogy leírtam, akkor túl nagy hiba nem lehet benne.
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető deejay94

• Tag
  • *
  • diák
    • Oldalam
« Válasz #933 Dátum: 2009. november 22., 17:53:56 »
(16.58.27) magyar01: cső
(16.58.32) a.k.a. Peti [WannaBe]: hella
(16.58.38) magyar01: tudnál segíteni a loginsys-ban??
(16.58.51) magyar01: van a modify.php-ban a születésnap mező
(16.59.06) magyar01: és én hozzászeretném adni a regsiztrációhoz is a mezőt
(16.59.09) magyar01: de nem tudom
(16.59.24) magyar01: kértem rimelek segítségét
(16.59.34) magyar01: de ő asszonta csináljam meg egyedül
(16.59.47) magyar01: én meg nem bírom
(17.01.56) magyar01: na lépek cső

Igen. A resistration.php-ban csinálj egy olyan input-ot aminek a neve hasonló a többihez képest (pl.: register_nick ---> register_birthdaytime vagy hasonló)
Keress rá a programban CTRL+F-fel, hogy találkozol e máshol a register_nick-kel és ha igen, írd a sor végére, a register_birthdaytime-t.
menj a source/register-ben és abban a sorban ahol INSERT... van, írd a sor végére azt amit kell...

kész is van..
A nincs nagy úr.....

Nem elérhető GrayWolf

• Tag
  • *
    • French Bulldog
« Válasz #932 Dátum: 2009. november 19., 16:06:40 »
A modify.php-ban is textben van a születésnap. Nem selectben.

Majd megpróbálom holnap amit mondtál. Most már késő van.

Jószakát.
Elküldve:: 2009. November 18.  20:29:48
Hát nem tudom. Én ezt nem tudom megoldani.
Szeressük az állatokat!

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #931 Dátum: 2009. november 18., 19:47:51 »
Egy részt most én is figyelmetlenül olvastam a kérdésed. És elsiklottam afelett, hogy a $data részt nem akarod felhasználni. Azért én kérek elnézést, de az üzenetem többi része azért még szerencsére igaz marad.

Más részt részben igazad van, de a javaslatom továbbra is az, hogy gondold át, amit csinálsz. Hogy miért is csinálod.
Mert most rábólintunk, hogy igen, azt írd át, majd kiderül esetleg, hogy nem birthdaytime az inputod neve a regisztrációban. Amire meg is van az esély, hisz nem is kéne neked explode. A módosításnál is ahogy nézem 3 input mező van. Valószínű select listák ( ezt most nem nézem meg a forrásban ). Vagyis nincs mit explode-olni rajta. Csak a lekérdezés miatt volt explode, mert adatbázisban kötőjel választja el a számokat egymástól alapesetben.

A másik, hogy felesleges egy $_POST['birthdate'] változó. Simán lehet $birthdate. A $_POST -ban az űrlapon küldött adatok vannak. Nem neked kell beletenni értéket.

Szóval 3 select lista ( vagy akár text ha úgy tetszik, select egyszerűbb, és jobb ) és azok értékeit fűzöd össze kötőjellel ahogy a módosításnál is van. És a kapott változót teszed be a register függvény utolsó paraméterébe. A többi pedig ugyanaz, amit az előző üzenetemben írtam.

Nem elérhető GrayWolf

• Tag
  • *
    • French Bulldog
« Válasz #930 Dátum: 2009. november 18., 19:33:04 »
Ott lekérdeztem a születésnapot.
Szeressük az állatokat!

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #929 Dátum: 2009. november 18., 19:30:14 »
getXbyY - benne van a nevében, hogy get. Azaz lekérdez valamit. Mit akarsz lekérdezni, amikor még nem is vagy beregisztrálva?
Azt a részt kell keresned, ahol az adatbázis művelet van. És ott hozzá adni.
Ez alatt nem azt értettem, hogy azt a részt, ahol akármit csinál az adatbázissal, hanem egész logikusan azt, ahol valamit felvisz az adatbázisba. Van egy igen csak beszédes függvény. Amit úgy hívnak, hogy register
Annak az utolsó paramétereként kellene megadnod a születési időt is, és a register.php-ben az sql lekérdezést is:
Kód: PHP
  1. if(@mysql_query("INSERT INTO loginsys_users (username, passwd, email, regtime, activate) VALUES ('$nick', '$coded_passwd', '$email', '$nowtime', '$activate')"))
át kéne írni.
Mert nagyon valószínű, hogy még a php 7-ben sem lesz olyan funkció, hogy magától megtalálja mit kell felvenni az adatbázisba.

Nem elérhető GrayWolf

• Tag
  • *
    • French Bulldog
« Válasz #928 Dátum: 2009. november 18., 18:06:53 »
Még mindig nem nagyon tudom megoldani ezta  születésnapos dolgot. Van egy ilyen rész a modify.php-ban:
$data = getXbyY("msn, xfire, avatar, name, residence, qualification, occupation, introduction, username, email, websitetitle, websiteurl, gender, birthdaytime", "ID", $profile);
$data["birthday"] = explode("-", $data["birthdaytime"]);

Gondolom ezt is át kellene vinni a registration.php-ba, de registrationban, csak $_POST van. Akkor gondolom itt a $data részt át kell írnom $_POST-ra. Így nem működik tehát valamit nem jól csinálok. Nem haladtam vele sokat.
Szeressük az állatokat!

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #927 Dátum: 2009. november 17., 17:22:48 »
Attól, hogy bekerül a post-ba pár adat, még nem írja be azt semmi sem adatbázisba. Azt a részt kell keresned, ahol az adatbázis művelet van. És ott hozzá adni.

Nem elérhető GrayWolf

• Tag
  • *
    • French Bulldog
« Válasz #926 Dátum: 2009. november 17., 16:47:03 »
Volna még egy - valószínűleg utolsó - kérdésem erről a programról. Az adatmódosításban (modify.php) meg lehet adni a születésnapot. Én ezt a mezőt szeretném átvinni a regisztrációba (registration.php). Megpróbáltam én is átvinni, de valamiért nem működik. Pedig a modify.php-ből minden születésnapos kódrészletet átmásoltam. És utána persze a $data részeket lecseréltem $_POST-ra.

modify.php-ban:
if(!strlen($_POST["update_birthdayyear"])) {
$_POST["update_birthdayyear"] = "0000";
}
if(!strlen($_POST["update_birthdaymonth"])) {
$_POST["update_birthdaymonth"] = "00";
}
if(!strlen($_POST["update_birthdayday"])) {
$_POST["update_birthdayday"] = "00";
}
$update_birthdaytime = array($_POST["update_birthdayyear"], $_POST["update_birthdaymonth"], $_POST["update_birthdayday"]);
.......
$data["birthday"] = explode("-", $data["birthdaytime"]);

registration.php-ba így másoltam át:
if(!strlen($_POST["register_birthdayyear"])) {
$_POST["register_birthdayyear"] = "0000";
}
if(!strlen($_POST["register_birthdaymonth"])) {
$_POST["register_birthdaymonth"] = "00";
}
if(!strlen($_POST["register_birthdayday"])) {
$_POST["register_birthdayday"] = "00";
}
$register_birthdaytime = array($_POST["register_birthdayyear"], $_POST["register_birthdaymonth"], $_POST["register_birthdayday"]);
$_POST["birthday"] = explode("-", $_POST["birthdaytime"]);

Nem tudom mi az amit elronthattam.

Ja csak úgy mondom, hogy más mezők amiket én adtam hozzá a regisztrációhoz, azok működnek. Csak a szülinappal van gondom.
Szeressük az állatokat!

Nem elérhető deejay94

• Tag
  • *
  • diák
    • Oldalam
« Válasz #925 Dátum: 2009. november 14., 13:51:25 »
ámen xD
A nincs nagy úr.....