Pixi barátom hívta fel a figyelmemet a wmenure. Már régóta keresek valami megfelelőt. A probléma csak az, hogy a menűnek fordítva kell megjelennie, tehát bal oldal helyett jobb oldalon, előbb a + vagy minusz utána az icon és végül a szöveg. Természetesen? a szöveg héber nyelvű, jobbról balra íródik és MySQL-ből kellene megkapni.
Egy egyszerű javascript treemenüben ez a "fordítás" a tree.enableRTL(true); utasitás beszúrásával megoldható. Itt ez nem vezetett eredményre. Igaz nem sokat próbálkoztam még.

A tree menu soraiban tkp. két adatnak kellene megjelennie. Az egyik a megnevezés amelyik héber text, a másik zárójelben a darabszám.
Pontosítanám, hogy miről is van szó.
Önkéntes vagyok egy izraeli jótékonysági országos szervezetnél, amelyik beteg embereknek biztosít ingyen és bérmentve orvosi segédeszközöket ( járókeret, kerekesszék, mankó, stb.) gyerekeknek fizikoterápiás eszközöket, és "mellesleg" tevékenykedünk a kórházakban is, a látogatóknak ingyen ételt osztunk, a betegeknek szegényeknek házhoz visszük a kész ételt, vagy alapanyagát.
A problema abból adódott, hogy a központ Bne Brakban van, központi raktárral és az ország több helyén vannak kirendeltségek, önkéntesekkel és készlettel. Ha egy ügyfél fordul hozzánk valami speciális kéréssel, akkor telefonon kell elmagyarázni, megkérdezni és ez félreértésekre adhat okot. Tegyük hozzá, hogy az önkéntesek egy része új bevándorló és nem perfekt héber tudású.
Ezért gondoltam arra - miután számítógép és internetkapcsolat minden kirendeltségben van - hogy egy webáruház szerű nyilvántartást csinálok, és a kirendeltségekről meg lehet nézni, hogy mi van a raktárban (képpel, leírással) de mód van arra is, hogy egy másik kirendeltségben nézzük meg a készletet. A php-vel most kezdek kényszerűségből barátkozni, a programozási munkát végső soron Pixi barátom végzi önkéntesen Budapesten
http://ezermecion.extra.hu én csak a héber fordításokba folytam bele eddig.