Szerző Téma: e107  (Megtekintve 42900 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető goodpage91

• Tag
  • *
    • Now-SiDE Pictures Company
Re: e107
« Válasz #17 Dátum: 2006. november 03., 15:46:37 »
Idézet
Nem jeleníthetQ meg az XML-lap.
A bemenQ XML-adatok nem tekinthetQk meg a(z) XSL stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon késQbb.

--------------------------------------------------------------------------------

Egy XML-dokumentumon belül csak egy legfelsQ szintq elem lehet. Hiba történt a(z) 'http://www.acsjszki2010d.extra.hu/news.php' erQforrás feldolgozása közben. Sor: 1, Pozíció: 183

<div class='installe' style='text-align:center'><b>*** Please delete install.php from your server ***</b><br />if you do not there is a potential security risk to your website</div><br /><br /><?xml version='1.0' encoding='utf-8' ?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------^
Ezt írja ki a honlapomon. Felraktam az e107-et. Feltelepítettem. Minden simán ment. Átengedett mindenhol. A belépésnél, amikor az admin-ba léptem volna be, utána ezt írta ki. Mi ez? Mit lehet tenni ez ellen?
Elküldve:: 2006. November 03.  15:44:39
Sikerült megcsinálni. Nem töröltem az install.php-t.

Nem elérhető goodpage91

• Tag
  • *
« Válasz #16 Dátum: 2006. augusztus 29., 12:25:18 »
MySQL Hiba Nem lehet megállapítani a MySQL verziószámát. Lehetséges, hogy a MySQL szerver nem elérhető vagy megszakadt a kapcsolat.

A 4. szakaszban a mysql-nél ezt írja, de a kézikönyvben azt mondják, hogy ez rendjén van, mert nem mindig tudja megállapítani a verziószámot. Azt mondják menjek tovább, ott be kell állítani a felhasználói, admin adatokat, és azután meg jön a másik hiba, amit már mondtam. A mysql be van kapcsolva.

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #15 Dátum: 2006. augusztus 29., 12:13:53 »
:-\
e107 nem tudta elmenteni a fő beállításokat a szerverre.

Ellenőrizd az e107_config.php file megfelelő jogosultságát

Ezt írja ki a telepítés végső szakaszában, az e107_config.php file 777-re let állítva, és így sem megy.
Talán a joomla akadályozza, mert azt még nem töröltem a mysql-ből?
Nem, annak nincs köze hozzá.

Nem elérhető goodpage91

• Tag
  • *
« Válasz #14 Dátum: 2006. augusztus 29., 12:04:18 »
 :-\
e107 nem tudta elmenteni a fő beállításokat a szerverre.

Ellenőrizd az e107_config.php file megfelelő jogosultságát

Ezt írja ki a telepítés végső szakaszában, az e107_config.php file 777-re let állítva, és így sem megy.
Talán a joomla akadályozza, mert azt még nem töröltem a mysql-ből?

Nem elérhető Czikes

• Felhasználó
« Válasz #13 Dátum: 2006. augusztus 25., 18:21:50 »
e107 az igazi!! :D :uglystupid2:

Nem elérhető FlacK

• Felhasználó
  • Hajrá Manchester United!
    • GTA Inside
« Válasz #12 Dátum: 2006. augusztus 17., 17:20:49 »
Biztos meg lehet oldani, mert a MySQL lekérdezésnél lesz egy ilyen, hogy "ORDER BY ID", ahol az ID helyett az ID mező neve van. Ezt kell átírni a Cím mező nevére és kész. ennyi. Csak én azt nem tudom melyik fájlban és hol van...nincs is e107-m :P
Hát akkor nem piszkálok bele... majd írok az e107-es csávóknak, hogy ha lehet a következő verzióban vhogy rendszerezni lehessen :)
Kössz mindent

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #11 Dátum: 2006. augusztus 17., 14:45:51 »
Azt tudom h ID alapján rendez... Csak gondoltam h vhogy ha belemászok a PHP fájlba meglehet oldani...
Biztos meg lehet oldani, mert a MySQL lekérdezésnél lesz egy ilyen, hogy "ORDER BY ID", ahol az ID helyett az ID mező neve van. Ezt kell átírni a Cím mező nevére és kész. ennyi. Csak én azt nem tudom melyik fájlban és hol van...nincs is e107-m :P

Nem elérhető FlacK

• Felhasználó
    • GTA Inside
« Válasz #10 Dátum: 2006. augusztus 17., 14:42:41 »
Na köszönöm a testaccountot ;)

Szóval, rendezni tényleg nem lehet, de nem is összevisszaságban van, hanem ID alapján sorban. Így megejelenési sorban vannak a cikkeid. A legújabbak legfelül, stb.
Tényleg jobb lenne, ha lehetne Cím szerint is rendezni, de nem, igazad volt...
Azt tudom h ID alapján rendez... Csak gondoltam h vhogy ha belemászok a PHP fájlba meglehet oldani...

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #9 Dátum: 2006. augusztus 17., 14:40:28 »
Na köszönöm a testaccountot ;)

Szóval, rendezni tényleg nem lehet, de nem is összevisszaságban van, hanem ID alapján sorban. Így megejelenési sorban vannak a cikkeid. A legújabbak legfelül, stb.
Tényleg jobb lenne, ha lehetne Cím szerint is rendezni, de nem, igazad volt...

Nem elérhető FlacK

• Felhasználó
    • GTA Inside
« Válasz #8 Dátum: 2006. augusztus 17., 14:36:03 »
Ez nemcsak a véleményezésre, a segítésre is vonatkozik. A jó helyeken úgy csinálják, hogy akinek olyan problémája van, amihez regizni kell a honlapján, akkor ad egy accountot. Akár a sajátját, akár egy testet. Én aztán nem fogok 100 helyen regizni, bocs :D Te vagy az első ilyen, de nem engedem lazára, mert majd jönnek mások is :)
:D

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #7 Dátum: 2006. augusztus 17., 14:30:03 »
Én nem találtam semilyen nyilat... Gondolom a hozzáférés az kényelmesebb, úgyhogy regizz, és adok admint  ;)

Sajnálom, de nem szeretném, ha olyan oldalakról kérnétek véleményt, ahol regizni kell, hogy értékelni tudd az oldalt. Ha mégis ilyen oldala van valakinek, akkor nyújtson egy tesztprofilt a megtekintésre.

Ez nemcsak a véleményezésre, a segítésre is vonatkozik. A jó helyeken úgy csinálják, hogy akinek olyan problémája van, amihez regizni kell a honlapján, akkor ad egy accountot. Akár a sajátját, akár egy testet. Én aztán nem fogok 100 helyen regizni, bocs :D Te vagy az első ilyen, de nem engedem lazára, mert majd jönnek mások is :)

Nem elérhető FlacK

• Felhasználó
    • GTA Inside
« Válasz #6 Dátum: 2006. augusztus 17., 14:25:04 »
Nincsen valami rendezési lehetőség? Például nyilak, amiket nem vettél észre felül. Egy screenshotnak örülnék vagy hozzáférésnek, hogy meg tudjam nézni. Ha viszont valóban nem lehet őket rendezni, akkor marad a Ctrl+F keresés funkció ;)
Én nem találtam semilyen nyilat... Gondolom a hozzáférés az kényelmesebb, úgyhogy regizz, és adok admint  ;)

Nem elérhető Warner

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • CodeNet
« Válasz #5 Dátum: 2006. augusztus 17., 14:22:58 »
Nincsen valami rendezési lehetőség? Például nyilak, amiket nem vettél észre felül. Egy screenshotnak örülnék vagy hozzáférésnek, hogy meg tudjam nézni. Ha viszont valóban nem lehet őket rendezni, akkor marad a Ctrl+F keresés funkció ;)

Nem elérhető Rimelek

• Adminisztrátor
  • Őstag
    • rimelek.hu
« Válasz #4 Dátum: 2006. augusztus 17., 13:51:35 »
Egy CMS amivel az oldalam csinálom  ;)

Na azt szívesen megnézném  8)
Egyszerűen létezem, és lézengek a Földön,
mint idióta szellem, kinek kastélya a börtön.

Nem elérhető FlacK

• Felhasználó
    • GTA Inside
« Válasz #3 Dátum: 2006. augusztus 17., 13:50:21 »
Engem már csak azért is érdekelne, mert nem tudom mi ez az e107. :)
Egy CMS amivel az oldalam csinálom  ;)