Elég nagy gondom van a hangfelvétellel...
A mikrofon elég halk, de az kis gond, mert videókészítésnél az ember beállít neki nagyobb hangerőt

.
Ja igen, a hangbeállításokban maxon van a Felvétel hangereje, de csak azt lehet állítani, a többi le van tiltva, nem értem, miért...
De azt a hangot nem tudom normálisan felvenni, ami a hangszóróban éppen szól (pl. játék alatt, vagy zene). Mivel max. hangerőn van a felvétel hogy hallani lehessen a beszédet amit mikrofonba hablatyol az ember, a játék hangja nagyon torz. Ha lejjeb veszem a felvétel hangerőt, mert majd utóag felveszem a beszédet, akkor nem torz, csak egyszerűen rossz. Ilyen... ilyen wah-wah effektus, a magas hangok nem hallatszódnak, stb, szóval használhatatlan.
És mint mondtam, a hangbeállításnál csak egy hangerő beállítására van lehetőségem: a Felvételére. Megnéztem az alaplapi hangkártya keverőpultját (mert alaplapi hangkarim van, mindig is az volt

, ott sem lehet semmit, csak a felvételt állítani, holott megjelennek még mások is.
Na, hát először az kéne, hogy a játék közben / zenehallgatás közben a hangot normálisan vegye fel, illetve lehessen külön-külön a hangerőt állítani. Eddig mindenfelé nézelődtem, de nem jártam eredménnyel. Valami ötlet?
Jah, alaplap: Asus P5KC